צריך עזרה ב C++
-
א) כמו שצדיק תמים כבר הקדים אותי לומר: זה לא ++C
ב) לפי קריאה מהירה של עמוד התיעוד של ditto בנושא סקריפטינג, נראה לי שאין אפשרות כזאת. התכונה של סקריפטינג נועדה לעשות מניפולציות לטקסט/אובייקט שבלוח, ולא להריץ דברים
(ביתר ביאור: chaiscript היא "שפה מופשטת" כלומר, אין לו יכולות מובנות, חוץ מקצת אריתמטיקה ובקרת זרימה, היכולות היחידות שיש לו לתקשר עם העולם החיצון הוא דרך ממשק שהתוכנה מגשת לו, ולפי התיעוד של ditto נראה שיכולת זו להריץ פקודות לא נמסרת לשפה) -
@אבי_1 אפשר לעשות את זה בקלות עם סקריפט, הבעיה היא ש-chaiscript תומכת רק ב-ascii, ייתכן שזה לא יעבוד על מחרוזות בעברית, אבל כדאי לנסות
הסקריפט ייראה ככה:clip.SetAsciiString(clip.GetAsciiString().rtrim()); return false;
או בנוסח אחר:
clip.AsciiTextReplaceRegex("\\s+$"), ""); return false;
יש לי הרגשה שיש יותר סיכוי שהנוסח השני יעבוד, כי בהעפת מבט על קוד המקור, נראה שלמרות המילה ASCII בשם הפונקציה,
AsciiTextReplaceRegex
באמת תומך ביוניקוד. -
@אבי_1 אפשר לעשות את זה בקלות עם סקריפט, הבעיה היא ש-chaiscript תומכת רק ב-ascii, ייתכן שזה לא יעבוד על מחרוזות בעברית, אבל כדאי לנסות
הסקריפט ייראה ככה:clip.SetAsciiString(clip.GetAsciiString().rtrim()); return false;
או בנוסח אחר:
clip.AsciiTextReplaceRegex("\\s+$"), ""); return false;
יש לי הרגשה שיש יותר סיכוי שהנוסח השני יעבוד, כי בהעפת מבט על קוד המקור, נראה שלמרות המילה ASCII בשם הפונקציה,
AsciiTextReplaceRegex
באמת תומך ביוניקוד. -
@yossiz לכא' חסר איזה סוגריים בקוד או יש סוגריים מיותרים, כי יש שלשה סוגריים וצריך להיות ארבע, איך לתקן את זה?