המייל שלי נפרץ
-
לפני כשנה השתלטו לי על המייל שהיה לי אז כשלא שמתי לב, ופשוט החליפו את הסיסמא ואת כל האפשרויות לשחזור חשבון.
במשך שבוע עוד יכולתי לנסות לשחזר עם קוד אסמס לפלאפון הקודם לשחזור חשבון, אבל הוא היה כשר בלי אסמס ואחרי שבוע כבר לא היה אפשר בכלל לשחזר בלי הפרטים העדכניים שאין לי כי החליפו הכל.
שלחתי הודעות לגוגל בכל מיני דרכים ותמיד הבהירו לי שאין להם אפשרותלפתוח לי מייל בלי שאביא פרטים עדכניים, למרות שאין לי דרך להביא כאלו פרטים.
זה היה בתקופה שארגוני טרור השתלטו על הרבה מיילים וכנראה זה הם על מנת להציק בלבד.
שלחתי הודעות איום ובקשות למייל הגנוב ולא הועיל כלום ולא התייחסו בכלל, באיזה שהוא שלב נכתב לי שתיבת הדואר נכנס שם מלאה ואין אפשרות לקבל הודעות מה שאומר שאף אחד לא משתמש בכלל במייל ההוא וכנראה התמלא מהקבוצות שהייתי מחובר אליהם.
אני מקווה שגוגל לא חסמו אותו מחוסר שימוש.
בקיצור, אני זקוק להאקר שיפנה אלי בפרטי ויעזור לי להחזיר אלי את המייל הגנוב, אפשר גם בתשלום אם לא גבוה מדי והצלחה מובטחת. תודה. -
@שואף כתב בהמייל שלי נפרץ:
מעולם אף אחד לא הסכים שהחשבון שלו ייחסם
https://policies.google.com/terms
השעיה או סיום של הגישה שלך לשירותי Google
מבלי להגביל את הזכויות האחרות שלנו, Google רשאית להשעות או לסיים את הגישה שלך לשירותים, או לסגור את חשבון Google שלך, אם אחד (או יותר) מהדברים הבאים מתקיים:
-
תבצע/י הפרה מהותית או הפרה חוזרת ונשנית של תנאים אלה, של תנאים נוספים ספציפיים לשירות או של תנאי מדיניות
-
אנחנו נדרשים לפעול כך כדי לציית לדרישה משפטית או לצו בית משפט
-
אנחנו סבורים במידה מתקבלת על הדעת שהתנהגותך גורמת נזק או חבות למשתמש, לצד שלישי או ל-Google — לדוגמה: באמצעות פריצה, פישינג, הטרדה, הפצת ספאם, הטעיית אחרים או העתקת תוכן שלא שייך לך
מידע נוסף על הסיבות שבגינן אנחנו משביתים חשבונות וההשלכות של הפעולה זמין בדף הזה במרכז העזרה. אם לדעתך חשבון Google שלך הושעה או נסגר בטעות, באפשרותך לערער.
-