חיבור מחשב למדפסת HP
-
היו קשיים בחיבור המדפסת למחשב, אך בסופו של דבר המדפסת התחברה והכל היה בסדר, עד ששוב התנתק הקשר, ואין אפשרות להדפיס.
חיברתי מימי הרבה מדפסות, אבל כידוע ש HP יש להם התנהלות משלהם, ואני לא חושב שפספסתי משהו בסיסי.
עם זאת, שמתי לב שהמדפסת מוגדרת כך:
כלומר המדפסת כבר רשומה פעם אחת וזה כבר העותק אז אולי זה מה שעושה פה בעיות,
השאלה היא איך אני מוחק לגמרי לגמרי את המדפסת הזאת מהמחשב ומתחיל מחדש. -
יתכן שצריך למחוק את זה ה port, תראה פה:
אם אתה מתחבר ע"י הרשת אז כדאי:
- למחוק את כל העותקים של המדפסת מהמחשב
- לקבוע למדפסת IP קבוע דרך הראוטר
- לכבות ולהדליק את המדפסת מחדש
- (אם תרצה לעשות עוד משהו נחמד, אז אפשר בשלב זה להכינס דרך דפדפן לכתובת IP שקבעת למדפסת ולשנות את השם של המדפסת)
- להוסיף את המדפסת למחשב
זה יכול לפתור בעיות של עכשיו וגם למנוע בעיות בעתיד.
-
היו קשיים בחיבור המדפסת למחשב, אך בסופו של דבר המדפסת התחברה והכל היה בסדר, עד ששוב התנתק הקשר, ואין אפשרות להדפיס.
חיברתי מימי הרבה מדפסות, אבל כידוע ש HP יש להם התנהלות משלהם, ואני לא חושב שפספסתי משהו בסיסי.
השאלה היא איך אני מוחק לגמרי לגמרי את המדפסת הזאת מהמחשב ומתחיל מחדש.@שוהם307
אינני מכיר את ווינדוס 11 מספיק אבל בוונדוס 10 יש לך אפשרות לפתוח את לוח הבקרה שם להיכנס להתקנים ולחוץ על מדפסות ואז על ידי לחיצה ימנית לפתוח פותר בעיות אוטומטי עבור המדפסת אצלי זה עזר -
השאלה היא איך אני מוחק לגמרי לגמרי את המדפסת הזאת מהמחשב ומתחיל מחדש.@שוהם307 לי היה כזה מקרה לא במדפסת HP אלא במדפסת אחרת והתקנתי תוכנת סריקה אחרת מ https://fixthephoto.com/best-free-scanner-software.html
ואז תוכנת הסריקה הראשונה חזרה לעבוד, (ההדפסה עבדה כל הזמן)
אין לי כ"כ ניסיון ולא לוקח אחריות על כלום רק מספר דברים כהוויתם