סגירת קוד קטן ב java + xml ל apk | ללא ידע מוקדם
-
בס"ד
המטרה שלי: אני צריך להדפיס (מדבקה) ממכשיר אנדרואיד, באפליקציה שאני משתמש בדפדפן
האופציה שעלתה לי בראש, זה ליצור APK (קטן) שמטרתו לקבל איזה url שאני אשלח מהדפדפן, עם הנתונים, והוא ישלח להדפסה. (כמובן מדובר במכשיר ספציפי, כך שאין לי בעיה להתקין את ה apk עליו ח"פ.) הכיוון נכון?א"כ, ביקשתי קוד כזה מה gpt, וזה מה שקיבלתי:
לדוגמה, תוכל להגדיר Intent Filter שיקלוט את הנתונים הנשלחים מהדפדפן:<intent-filter> <action android:name="android.intent.action.VIEW" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> <category android:name="android.intent.category.BROWSABLE" /> <data android:scheme="http" android:host="printapp" /> </intent-filter>
ה-URL יכול להיראות כך: http://printapp/print?copies=6&text=Label+Text.
פירוק ה-URL ונתוני ההדפסה:באפליקציה, תקבל את הנתונים מה-Intent ותפרק את הפרמטרים הדרושים להדפסה:
Intent intent = getIntent(); Uri data = intent.getData(); if (data != null) { String copies = data.getQueryParameter("copies"); String text = data.getQueryParameter("text"); // הוסף כאן קוד לטיפול בפרמטרים ולהתחלת הדפסה }
הדפסה דרך מדפסת המחוברת לאנדרואיד:
תשתמש ב-Android Printing Framework, שמאפשר לשלוח מסמכים להדפסה מהאפליקציה.
אפשרות נוספת היא להשתמש בספריות חיצוניות כמו Printer SDKs המסופקים על ידי יצרני המדפסות אם יש לך מדפסת ייעודית או תרמית.
דוגמה פשוטה להדפסה באמצעות Android Printing Framework:PrintManager printManager = (PrintManager) this.getSystemService(Context.PRINT_SERVICE); PrintDocumentAdapter printAdapter = new MyPrintDocumentAdapter(this, text); printManager.print("PrintJobName", printAdapter, new PrintAttributes.Builder().build());
ע"כ תשובת הרב..
דבר ראשון אין לי מושג אם זה טוב או לא, חשבתי לנסות.
עכשיו, היות ואין לי נסיון בכלל ב java ובפרט לקמפל אותו ל apk.
ניסיתי עם אנדרואיד סטודיו, ו/או בגלל שאני לא יודע זה נשמע לי מורכב - כלומר: יש שם הרה הוספת שאולי אני לא זקוק להם בשביל המטרה שלי.
לכן אשמח לשמוע את הצעתכם עבור אחד שאין לו עדיין מושג בדברים האלו.תודה רבה.
ואם הגעת לכאן, שאפו - מעריך אותך מאוד שקראת את הצרכים שלי -
@yossiz כתב בסגירת קוד קטן ב java + xml ל apk | ללא ידע מוקדם:
@avi-rz למה לא לעשות הכל מהדפדפן (
window.print
)?@avi-rz כתב בסגירת קוד קטן ב java + xml ל apk | ללא ידע מוקדם:
@yossiz צריך הדפסה שקטה.
האם יעזור לי לסגור את הפרויקט באלקטרון?