מחפש מדריך TS
-
אשמח אם מישהו מכיר מדריך TYPE SCRIPT בעברית להורדה. (PDF וכדומה)
עדיף משהו שמסביר טוב..
תודה! -
-
תודה רבה.
ובכל אופן, אני כמובן מעדיף בחינם אם יש מי שמכיר, זו שפה שאמורה להיות די פופולרית.אפשרות - אני יכול לגשת לאתר ולשמור את הדפים שלו (אם זה לא יותר מדי דפים)
-
-
@Y-Excel-Access אם תרגום מכונה מספיק טוב לך אתה יכול לתרגם את התיעוד הרשמי או האתר הזה שמתאים יותר להדפסה
כדי לתקן את הכיווניות בכרום תשתמש בCSS הבא (מבוסס על פתרון של @חינמי, יעיל גם באופן כללי) עם התוסף Stylus:
html.translated-rtl body { direction: rtl; } .translated-rtl *:not(pre) :has(> font) { direction: rtl; text-align: start; } pre, code { direction: ltr; text-align: start; }
בdevdocs צריך גם להריץ את הJS הבא לפני התרגום:
javascript: document.querySelectorAll('pre,code').forEach(pre => pre.setAttribute('translate', 'no'));
-
תודה רבה, נשמע פתרון מעולה.
איך להפעיל את הקוד, משפת שרת?
או להקיש בדפדפן כרום F12 ולשתול איפשהוא? (כנראה את הקטע הראשון ב CSS ואת הקטע השני ב 'SCRIPT')אשמח להסבר ו/או קישור להסבר.
בנוסף, אם לא כללת את זה בתשובתך, האם יש אפשרות פשוטה לתרגם כך אוטומטית את כל האתר? נגיד ע"י תרגום גוגל - לעשות קוד שיעבור על כל הדפים 'פיזית' וישנה את הHTML כמו שכתבת ויתרגם?
אם כן, אם תוכל אשמח לקישור או הסבר כנ"ל מה האלגוריתם או דוגמת קוד אחרת אם יש לך. -
@Y-Excel-Access כתב במחפש מדריך TS:
איך להפעיל את הקוד, משפת שרת?
או להקיש בדפדפן כרום F12 ולשתול איפשהוא? (כנראה את הקטע הראשון ב CSS ואת הקטע השני ב 'SCRIPT')לגבי הקוד הראשון (ה-CSS) @צדיק-תמים כתב
עם התוסף Stylus
הקוד השני תריץ בקונסול של הדפדפן (F12)
-
@צדיק-תמים כתב במחפש מדריך TS:
כדי לתקן את הכיווניות בכרום תשתמש בCSS הבא (מבוסס על פתרון של @חינמי, יעיל גם באופן כללי) עם התוסף Stylus
תודה רבה, בשלב ראשון לא אנסה לתקן את הכיוונית, אני יודע לעבוד גם כך (ראיתי את מדיניות הפרטיות של התוסף שהוא טוען שהוא לא אוסף שום מידע עלי, אא"כ... כך שאני עדיין חושש)
@צדיק-תמים כתב במחפש מדריך TS:
@Y-Excel-Access אם תרגום מכונה מספיק טוב לך אתה יכול לתרגם את התיעוד הרשמי או האתר הזה שמתאים יותר להדפסה
עשיתי את זה בעבר, ובהרבה דפים זה לקח זמן. ועל זה אחזור ואשאל אם מי מהמפתחים כאן יודע איך לבצע תרגום אוטומטי של אתר?
- אני פותח על זה נושא חדש
-
@Y-Excel-Access כתב במחפש מדריך TS:
ראיתי את מדיניות הפרטיות של התוסף שהוא טוען שהוא לא אוסף שום מידע עלי, אא"כ...
איפה אתה רואה את זה?
אתה מתכוון לזה?
זה ניסוח גנרי של גוגל לדרישות הבסיס בחנות, מעבר להצהרה של המפתח... תראה בשורה הראשונה, "המפַתח מסר שהוא לא יאסוף את הנתונים שלך ולא ישתמש בהם" ובמדיניות הפרטיות שמקושרת שם. ואל תשכח שזה קוד פתוח.
יש עוד תוספים להזרקת CSS (ואפשר גם לעשות את זה ידנית בdevtools אבל זה לא נוח), אבל על כל תוסף שבחנות כרום זה יהיה כתוב כך שאין טעם לחפש אחר