מדפסת שמדפיסה עקבות בכל דף בחצי התחתון
-
שלום.
יש לי מדפסת סמסונג M3870FD - סוס עבודה נדיר.
לפני כמה חודשים רציתי להדפיס על שקף. הכנסתי את השקף לפתח הקדמי, ומאז....
על השקף עצמו היא כמובן לא הדפיסה, הוא יצא רותח ומרוח כולו.
ועכשיו, כל דף שאני מדפיס, הדף יוצא רגיל בחצי העליון, אבל בחצי התחתון מודפס גם החומר העליון וגם החומר שאמור להיות בחלק התחתון. כלומר, החלק העליון קריא לחלוטין והחלק התחתון משובש לחלוטין.אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עצה טובה לניקוי\טיפול.
-
@מטעמים התוף אחראי להנחת הדיו על גבי הנייר . והתנור הוא גלגלי שיניים שאחראים לחמם את הנייר כך שהדיו נתפס לנייר
במחשבה שניה יותר נראה שהבעיה היא כמו שכתב@Shmuel754 שזה התנור
כי יותר נראה שאם התוף היה מקולקל מתחילת הדף היא צריך לראות חלקים לא מודפסים טוב ופה מודפס החצי הראשון על השני זה נראה שגלילי התנור לא חלקים מספיק ונשאר עליהם שאריות דיו מהחלק הראשון של הדף ולפי מה שזכור לי במדפסות סמסונג מיכל הטונר מגיע עם תוף כך שבדיקה עם מיכל אחר תוודא לך בברור שזה לא בעיה בתוף -
אם זה משאיר עקיבות של דיו אז אולי צריך ניקוי פנימי.
במדפסת שלי יש מקל, שבקצה שלו יש כמו בד, שמיועד להעביר את שאריות הדיו, אם קורה דבר כזה כמו אצלך...
אולי יש גם אצלך משהו כזה (זה אמור להיות תפוס באיזה חור פנימי במדפסת)
או שצריך איש מקצוע כדי שיעשה ניקוי פנימי...
(אם התכוונת שזה מדפיס פעמיים, ולא שיוצא שאריות של דיו מרוח, אז זו כנראה בעיה רצינית יותר...) -
@מטעמים אני מציין את העובדה שלא ניתן להדפיס על כל שקף באמצעות מדפסת לייזר. הסיבה היא שהשקפים הפשוטים פשוט לא עמידים בטמפרטורה שבה עובדת ההדפסה. יש שקפים ייעודיים למכונת צילום \ מדפסת לייזר, והם יותר יקרים.
בדידי הוה עובדא שפעם ניסיתי להדפיס באמצעות מדפסת לייזר על שקף רגיל, והלה פשוט נמס בפנים. חוויה צורבת לשנינו.