מיילים שנופלים בתהליך הPIPING
-
אני מקבל אלפי מיילים ביום לשרת, שמועברים דרך הסיפאנל לטיפול על ידי סקיפט PHP.
כל יום, מתוך אלפי המיילים, יש כמה מיילים שנופלים, ומתקבלת שגיאה כזו למייל.
מכירים כזה דבר? פיתרון?
תודה רבהThis message was created automatically by mail delivery software. A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: pipe to |/home/icall/public_html/icall_ivr/vmail/pipe_new.php generated by .... (ultimately generated from .....) local delivery failed Action: failed Final-Recipient: rfc822;|/home/icall/public_html/icall_ivr/vmail/pipe_new.php Status: 5.0.0
-
אני מבין שזה עומס או בו זמניות על שרת האפצ'י (ויש טיימאוט).
ייתכן שזה עומס על השירות של הסיפאנל (הוא זה שמזין בפועל כנראה לפורט 23).אולי תשקול להתגבר על הבעיה על ידי:
א. להשתמש עם שירות חיצוני לגמרי כמו mailgun.com. אתה יכול להגדיר שהמיילים נשמרים אצליהם (3 ימים) ואתה מאחזר אותם עם API פשוט (curl). אתה יכול להגדיר בנוסף שתישלח לך נוטיפיקציה.
ב. להשבית את התכונה של האזנה של הסיפאנל, ולהגדיר לבד שרת מייל שמפנה לסקריפט שלך. ככה הקטע הזה יהיה באחריותך.
אני לא מנוסה בזה, אבל בנוד אני יכול לתת לך סקריפט מוכן להאזנה למייל ממש בקלות. הסקריפט הזה יכול לשלוח לטיפול לסקריפט PHP שלך בדומה למה שהסיפאנל עושה. -
תודה על התגובות
אין מכנה משותף בין המיילים שנופלים, עכ"פ לא שמתי לב, וזה מסתבר שכמו שדוד אומר זה בעייה של עומס יתר על השרת.
השירות של MAILGUN הוא מעניין, כבר מזמן @957 סיפר לי עליו, אבל הוא עולה הרבה כסף (יש להם עשר אלף מיילים בחודש, זה מספיק לי ליומיים שלש, בימים לא עמוסים)...
להגדיר שרת מייל זה קצת מסובך בשבילי, אני מפחד לפספס מיילים, ובכלל זה יקח לי זמן ללמוד את זה, ואין לי את הזמן הזה.עשיתי פיתרון מאוד פשוט, במקום להמשיך עם הPIPE הישן שלי, עשיתי סקריפט שעובר על התיבת דואר (דהיינו על הקבצים שבתיקיית NEW של התיבת דואר), מטפל בכל קובץ, ומעביר אותו לתיקיית CUR (שזה המיילים שכבר נקראו).
זה עובד נהדר ב"ה.עכשיו לגבי MAILGUN, יש לך ניסיון עם זה? כי הייתי רוצה להשתמש בו למיילים יוצאים, השאלה אם הוא נותן לשלוח מג'ימייל לג'ימייל מכתובות מזויפות? זאת אומרת אם אני רוצה להשתמש בו כדי לשלוח מהמייל של ראובן למייל של שמעון, זה יעבוד?
עברתי על האתר שלהם כמה פעמים, ושוב הבוקר, ומבקשים לאמת דומיין, ומשום מה יש לי הרגשה שהטריקים שלי לא יעבדו שמה. אני טועה?שוב תודה
-
למיטב ידעתי mailgun לא עולה פרוטה לדואר נכנס (אתה אפילו לא צריך לספק אמצעי תשלום).
אי אפשר לשקר על אף אחד בשום מקום, חוץ מאת עצמך (כשאתה רגיל בגישה של טריקים אתה יום אחד מוצא את עצמך כמו ההוא שהתחבא מתחת לספסל ברכבת, וכששולף אותו המבקר בבושת פנים החוצה מתגלה שבכלל היה לו כרטיס ).
בכל מייל באופן תכנותי (גם בmailgun) אתה יכול לכתוב מאת מישהו אחר (זה סה"כ שדה טקסט), אלא שמקבל המייל אמור להיות מעודכן (ע"י לקוח הדואר כמו האוטלוק) באפשרות הנחמדה שזה לא המקור.