קניית מצלמות אבטחה
-
החברה עם השם הכי טוב זה HIKVISION,
אבל בתקציב של 300 ש"ח, לא תמצא שם הרבה מבחר, מלבד זה יש תשלום גם על המכשיר NVR.
שים לב, שבד"כ המצלמות שלהם לא נמכרות עם מיקרופון מובנה, במידה וזה חשוב לך.POE בהחלט יחסוך לך הרבה מאד!
כמו שכתבו, קח NVR ולא DVR
שים לב, שיש התקני דחיסה H264/265/+ף יש הבדל משמעתי בנפח שהווידאו תופס בארדסיק.
ולסיום, אם אתה הולך לעשות לבד.. אחרי שהכרתי די טוב גם את HIKVISION וגם את provision, בבית שלי, העזתי לקחת חברה סינית (בבקשה בלי להתקיף אותי וכו'..)
בינתיים מאד מרוצה (למעלה מחצי שנה, 0 תקלות), מהאיכות, מהפונקציות וכו, שליטה מהטלפון/מהמחשב וכו'
מדבר על מצלמות תומכות POE, מקבלים הזנה ישירה מ NVR.
אם אתה זקוק להתראה עם גזרות שטח, ישנה אפשרות מלבד התראה שזה גם מכריז ברמקול של המצלמה (לא ווליום כ"כ גבוה),
אפשרות לקבוע תזוזה של המצלמה לפי נקודות מראש וכו' -
יש לך קישור של החברה הסינית?
-
@יוני-הלפרין אשמח לקבל קישור של מצלמות מסין באיכות נורמלית
-
-
@benzi6789494
בא נסכםאני מעדיף מצלמות IP עם NVR
אז הלכנו על NVR
יש לי סוויצ של POE עם אני מחבר את המצלמות אליו אני יוכל לחבר אותו לNVR ? או שכל מצלמה צריכה חיבור נפרד לNVR
המצלמות יכולים להתחבר לסוויטש או לNVR, (אפשר גם חלק חלק) , והסוויטש יתחבר לרשת שמחוברת לNVR, או ישירות לNVR
איזה חנות מומלץ לקנות ממנה זה יעזור לי
כמו שאמרו אפשר לקנות משהוא סיני זול אבל בלי אחריות ותמיכה, ואפשר לקנות חברות מותג עם אחריות ותמיכה אבל לשלם בהתאם...
כמובן אם אתה הולך על מותג עדיף לנסות לקנות בחנויות של מתקינים שם המחירים הרבה יותר זולים אבל בדר"כ הם לא מתלהבים למכור לפרטיים בלי לפתוח כרטיס וכו' (יש לי לקוח שהצליח לקנות באופן חד פעמי מאחד החנויות האלו וקרה לי רק להתקנה ובפעם הבאה שהוא היה צריך עוד משהוא הציעו לו לפתוח כרטיס אם זה נפק"מ אני יכול לנסות לברר באיזה חנות זה היה)בא נסכם
אתה צריך מצלמת רשת עם:
תמיכה בPOE
אינפרה אדום (לא סתם ראיית לילה ע"י פנסים)
4-5 מגה פיקסל
מיועדת לצילום חוץ (מוגנת ממים ושמש)
אופציונלי:
עדיף שלפחות חלק מהמצלמות יהיו עם זום מכני
כדאי לבדוק בכמה יותר יקר מצלמה עם ראיית לילה צבעוניתו NVR אתה צריך עם:
זכרון פנימי של לפחות 2 טרה (עדיף יותר)
חיבור מרחוק ע"י אפליקציה
ושניתן להגדיר בו איזורים רגישים לתנועה ורדומים לתנועה
אופציונלי:
חיבור מרחוק דרך דפדפן או תוכנה
הגדרות ותפריטים בעברית -
ברור שאני מעדיף לקנות משהו של חברה רישמית ולא סיני אבל המחירים בארץ שבדקתי זה די יקר
@מיכאלוש אם תוכל לברר את החנות והמחירים שם סבירים בהחלט אני יעדיף לקנות אצלהם@מיכאלוש כתב בקניית מצלמות אבטחה:
המצלמות יכולים להתחבר לסוויטש או לNVR, (אפשר גם חלק חלק) , והסוויטש יתחבר לרשת שמחוברת לNVR, או ישירות לNVR
זאת אומרת שבNVR אני לא חייב 16 חיבורים עם יש יל סוויטש של 16 חיבורים והוא מתחבר לNVR אז יספיק לי אפילו 4 חיבורים בNVR ?
-
אשמח לקבל תשובה מי מישהו שמבין האם אני יכול לחבר 5 מצלמות לסוויטש POE ומהסווייטש כבל 1 לNVR ?
תודה -
@benzi6789494 כתב בקניית מצלמות אבטחה:
אשמח לקבל תשובה מי מישהו שמבין האם אני יכול לחבר 5 מצלמות לסוויטש POE ומהסווייטש כבל 1 לNVR ?
תודהלמיטב ידיעתי זה לא משנה צורת החיבור לNVR
האם הרבה כבלים או כבל אחד
זה משנה מספר הערוצים בהם הוא תומך -
בשמחה!
מכשיר NVR קניתי כאן, שימו לב האם אתה צריכים ארדיסק.
כמו שכתבו כאן למעלה, אם אתם רוצים 2 מצלמות ומעלה, תחשבו לקנות של כניסות, זה לא הבדל גדול, ושווה לחשוב רחוק
את המצלמות קניתי כאן לקחתי 8 מ"פ, מאד מרוצה מאיכות,
יש מלא אפשרויות של AI, אני לא משתמש בהם, בגלל שבת..משהו קטן ומעניין, כבל רשת מבוסס על 8 חוטים,
בפועל, למהירות עד גי'גה, מתבצע שימוש רק ב4 חוטים,
במידה ועשיתם השחלה, ונתקעתם במקום שאתם רוצים להוסיף עוד מצלמה (לא הייתי בונה על זה מהתחלה, אבל שנתקעים..) אפשר להרכוש את המוצר הזה, שהוא מחלק את הכבל ל 2 כניסות ויציאות.
תוכלו לקרוא על זה כאןמשהו חשוב לסיום!
באופן רשמי, יבוא מוצרים אלחוטים, חלקם חייבים אישור משרד התקשורת, זו סיבה נוספת שאני מעדיף מצלמות עם כבל, שזה לא יתקע במכס, בפועל, פעם אחת זה נתקע, שלחתי להם שזה מצלמה חוטית ולא אלחוטית, וזה שוחרר מיד.עריכת מנהל: הפוסט הכיל לינקים שמניבים רווח לכותב, האסורים לפי חוקי הפורום.
-
@benzi6789494 כתב בקניית מצלמות אבטחה:
@מיכאלוש אם תוכל לברר את החנות והמחירים שם סבירים בהחלט אני יעדיף לקנות אצלהם
ביררתי הם קנו ב COPA פעם ראשונה הסכימו למכור להם באופן חד פעמי ופעם שניה פתחו להם כרטיס (ע"ש העמותה)
מסתבר שלא כזה מהר הם פותחים כרטיס אבל לנסות זה בחינם...
זאת אומרת שבNVR אני לא חייב 16 חיבורים עם יש יל סוויטש של 16 חיבורים והוא מתחבר לNVR אז יספיק לי אפילו 4 חיבורים בNVR ?
כמו שענו לך זה לא משנה כמה כניסות פיזיות קיימות ב NVR אלא עד כמה ערוצים הוא תומך
נ.ב. נשמח שאחרי שתקנה (איפשהוא) ותתקין תעדכן אותנו איפה קנית,
בכמה והאם אתה מרוצה.