בירור לגבי מעבד
-
אני מסכים לגמרי עם @משתמש-תמים
לא ניתן לחשב כמה כוח תצרוך.ובנוגע להערתכם על זמן בטריה רשמי, חברות המחשבים (וגם הרבה בודקים בשלל אתרים) עושים מבחן בטריה שלא דומה לצריכה של שום אדם נורמלי, ולכן לא ניתן לסמוך על המספרים האלו. המשמעות היחידה היא כשמשווים שני דגמים של אותו יצרן אז אפשר לדעת שהמחשב עם יותר שעות יסרוד יותר זמן בין הטענות.
-
@one1010 כתב בבירור לגבי מעבד:
@Whenever ברור, אבל כמו שאתה אומר ניתן להבין ביחס לדגמים אחרים.
נראה שעצרת באמצע מילה
חזרתי בי ושכחתי למחוק:)
(ניחוש שלי) אמור להיות שה P מתחמם מעט יותר ביחס ל U גם במקרה שעושים בדיוק את אותה פעולה כי יש לו יותר כוח זמין ו"מותנע".
אבל יתכן שלמחשב שתקנה עם P תהיה מערכת קירור יותר יעילה. -
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור לגבי מעבד:
@one1010 בהחלט יכול להיות והיעילות של הדגם החזק יותר תפחת מחמת חימום יתר
קצת התבלבלתי... יכולל להיות שתהיה מערכת קירור יותר יעילה? א"כ למה הדגם החזק יותר יהיה יעיל פחות מחמת חימום ייתר?
-
@one1010 לא מחייב יכול להיות שלא יהיה שינוי, והיעילות של הדגם החזק יותר תפחת מחמת חימום יתר
שזה אומר שאם אני רוצה להרוויח עוצמה על חשבון בטריה אני צריך לקחת בחשבון שהעוצמה פחותה ממה שהיא אמורה להיות....
-
@קינג-קומפיוטר אז אם יש לי 2 אופציות:
Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10
עם מעבד i7-1270P
ואותו דגם בדיוק עם מעבד מסדרה U
היית ממליץ על הU? -
יש לי דל ווסטרו עם מעבד I7-11H והוא מתחמם מאוד
Dell יש להם בעיה של התחממות ידועה קשה להקיש מזה ללנובו אבל כדאי לברר על הדגם הספציפי (אגב אפילו אפל נפלו בסדרות מסויימות של מעבדי אינטל על התחממות יתר)
-
@משתמש-תמים כתב בבירור לגבי מעבד:
אבל כדאי לברר על הדגם הספציפי
לנובו כותבים בתיאור משהו כמו "הוא יישאר מגניב כמוך"... [ביחס לאי חום שלו ולמערכת הקירור שלו]
The underside of the keys on our legendary ThinkPad keyboard has been redesigned for air intake to create better airflow. Combined with the dual fan and rear venting, the ThinkPad X1 Carbon Gen 10 laptop delivers improved thermals—so go ahead and put in long hours working and playing as this X1 will stay as cool as you are.
-
cool זה מילה דו משמעית
-
@משתמש-תמים אוקי... האמת היא שבהתחלה ראיתי תרגום של קריר כמוך והתחלתי לכתוב כאן בפורום ואז ראיתי שהתרגום הוא מגניב וקצת הסתבכתי במילים...
אז תודה! -
הם התכוונו לשתי המשמעויות...
לגופו של ענין ״אין הנחתום מעיד על עיסתו״ תברר בכל מקרה -
@משתמש-תמים כתב בבירור לגבי מעבד:
לגופו של ענין ״אין הנחתום מעיד על עיסתו״ תברר בכל מקרה
צודק... מצד שני הם לא כתבו את זה על דורות קודמים יותר של אותו מחשב.
לא מכיר מישהו שיש לו את הדגם הזה עם מעבד P... -
@one1010 כתב בבירור לגבי מעבד:
צודק... מצד שני הם לא כתבו את זה על דורות קודמים יותר של אותו מחשב.
יש בזה משהו
לא מכיר מישהו שיש לו את הדגם הזה עם מעבד P...
לברר אפשר גם אצל מוכר מהימן