שאלה בc# האם יש דרך לזרז את הטעינ של דפים גדולים בפקד webbrowser
-
שאלה בc# האם יש דרך לזרז את הטעינ של דפים גדולים בפקד webbrowser
ואיך לעשות שלא יתקע את התוכנה כאשר הוא באמצע לטעון דפים - כרגיל היה אפשר להריץ את הקוד על Thread נפרד אבל כרן הבעיה בטעינה של המסמך ולא בקוד ואת הפקד עצמו אי אפשר לעשות על thread נפרד התוכנה לא מרשה.
-
אני לא חושב שאתה מאבחן את הבעיה נכון,
הטעינה של הפקד מהירה מאוד.
או שאתה מדבר על גדול מסמך אדיר, או שהזמן הוא יצירת המסמך או קריאתו מהדיסק.
אם אני צודק, אז את החלק הזה אפשר לעשות בטריד נפרד לפני הטעינה לפקד, וגם זה לא תקין צריך לבדוק מה קורה שלוקח זמן.אם אתה בטוח שהבעיה הטעינה לפקד (למשל שמרגע שכל התוכן מוכן במשתנה עד סיום הטעינה לוקח זמן משמעותי, תגיד איזה סגר גודל של נפח מדובר, כמה תווים/אלמנטים/שורות יש שמה, ואולי תביא קובץ דוגמה שטעינתו אורכת יותר משניה וחצי.
-
@dovid
עשיתי עכשיו בדיקה מהירה בתוך תוכנה קלילה עם כפתור אחד ופקד דפדפן ואכן נטען די מהר.
מאידך עשיתי נקודת עצירה בתוך התוכנה לבדוק מה קורה מהרגע של תחילת הטעינה והוא טוען יותר לאט מאשר הבדיקה הנ"ל.
(אגב מבדיקה שעשיתי עם פיירפוקס מול אינטרנט אקספלורר יש הבדל של כמה שניות טובות בקבצים ארוכים)השאלות שלי הן כדלהלן:
-
השתמשתי בתוכנה שלי ברעיון שלך כאן
https://tchumim.com/post/157769
האם זה עשוי להאט את הטעינה -
האם בגלל שהטעינה קורה בסוף של קוד קומפילציה ארוך אז זה משנה משהו כלפי הטעינה עצמה.
3.האם בגלל שיש עוד דברים חוץ מהפקד שהתוכנה מריצה ברקע (כמו עוד חלונות ופקדים וחוץ מזה שהוא בעצם יושב בתוך וורד) גורם לאיטיות הזו. -
אם כן איך פותרים אתזה?
-
למעשה כל הנ"ל לא היה כל כך מטריד אותי אילולי שטעינת קובץ תוקעת את כל התוכנה ובמקרה שלי גם את וורד. מה שעלול לעצבן את המשתמש. ולגרום לו לא לרצות להשתמש בתוכנה. (ובפרט בדור שלנו שכאשר התוכנה לא מגיבה ליותר משלוש שניות המשתמש נלחץ ומנסה ללחוץ פה ושם ואז בכלל התוכנה נתקעת (לכה"פ בוורד זה ככה)
מצו"ב קובץ בדיקה
-
-
- לא, וזה גם בטריד נפרד!
- לא מבין את השאלה, אבל לא חושב שיש תשובה חיובית כל שהיא בכיוון הזה.
- לא, לדעתי.
הקובץ דוגמה הוא ממש ממש גדול. זה לוקח זמן אצלי (ארבע שניות נראה לי) גם בWinForms רגיל, בטעינה ישירה מהדיסק.
אם זה הצרכים ואין מה להתפשר, אני לא יודע פתרון. -
@dovid כתב בשאלה בc# האם יש דרך לזרז את הטעינ של דפים גדולים בפקד webbrowser:
אני לא יודע פתרון
אין צורה לעשות שלא יתקע את התוכנה?
-
@dovid כתב בשאלה בc# האם יש דרך לזרז את הטעינ של דפים גדולים בפקד webbrowser:
אתה בטוח שזה נדרש? אתה יכול להביא רק חלק, ולעשות לחצן לטעינה מלאה.
אתה יכול גם שהטעינה מלאה תפתח בכלל תוכנה/חלון נפרד, מה שנקרא לעיון מורחב. לא?במצב הנוכחי של הקבצים זה לא ריאלי כי כל קובץ בנוי אחרת, אגב משתמשי הבטא שלי מאוד התלהבו שהתצוגה היא של ספר מלא.
נראה בסוך יהיה לך יותר קל לפתח וורד בתוך תוכנה משך מלהיפך
כן אבל גם בתוכנה אחרת יהיה לי את הבעיה הנ"ל למרות שאתה צודק שבוורד הבעיה יותר בולטת
-
@pcinfogmach כתב בשאלה בc# האם יש דרך לזרז את הטעינ של דפים גדולים בפקד webbrowser:
כן אבל גם בתוכנה אחרת יהיה לי את הבעיה הנ"ל למרות שאתה צודק שבוורד הבעיה יותר בולטת
בתוכנה אחרת אתה משתמש עם WebView2 למשל, עם טעינה אסינכרונית, וכלום לא נתקע אף פעם.
-
@dovid
אולי יש צורה לעשות שכל התוסף ירוץ עם טעינה אסינכרונית?