אימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר
-
קצת מוזר בגוגל אומרים לי שהם הורידו את הזיהוי הקולי מסיבות שונות, וזה כרגע לא על הפרק, הם אמרו לי שהם יפתרו לע"ע כל מקרה נקודתי. ע"י אימות עם חשבון אחר גם אם אין , כלומר הם מצפים שאשלח להם רשימות ל אנשים שהסתבכו עם זה והם יפתרו...
הסברתי שזה נשמע לי לא לענין לא כולם יגיעו אליהם כך.
הם מצפים לשמוע אומדן בכמה אנשים מדובר?
האם יש דרך להעריך את זה? אשמח את עזרתכם אני איתם כעת על הקו. -
הם ממש מצפים לשמוע ממני מספר.. כלשהוא, עם איזה הסבר מאיפה הגיע . אשמח לעזרתם לשער משהו ...
הפניה שלי לשר התקשורת היתה שהבעיה שתמיד היתה כעת היא קריטית בגלל הרבה דרומים חרדים שהגיעו לפה (אחותי היתה כדוגמא...). כך שמבחינת גוגל זה עיקר הסיפור כעת.
נכון לעכשיו הם שלחו לי לינק לשחזור, ששם הכנסתי מייל גיבוי אחר (שלי), ואז עשו שיחת אימות והזדהות מול אחותי, שאלות מתי הוקם, וכדו' לאמת אותה, ואז.... אמרו שמקווים שבשעות הקרובות המייל הזה יכנס כמייל גיבוי ואימות.לפליאתי הם אמרו בא נראה קודם שזה מסתדר אח"כ נחשוב איך להפוך למשהו מהיר ועצמאי יותר. האמת לא מבין אותם.
-
אני חושב שאפשר להגיד להם שזה לפחות 10K איש.
כל מי שמכירים אותו כמבין אפי' הקטן ביותר,
קיבל לפחות 5-10 פניות בנושא.
בכל חדר מחשבים, מחפשים פתרונות לנושא, בכל חנות משתמשים עשרות אנשים, ויש עשרות אנשים כאלו בארץ.ואולי אפשר להוכיח להם בנתונים סטטיסטיים,
שכ60% מהציבור החרדי משתמש באינטרנט,
ורק כ35% משתמשים עם טלפונים חכמים וטאבלים.
כל השאר, כנראה שליש מהם תקועים עכשיו.
סתם גיבבתי נתונים, אבל הכיוון נלע"ד קרוב לאמת. -
ומה רע בלהקים טופס גוגל ולנסות להפיץ?
-
סיכמנו שכל מי שיש לו בעיה כזו, שלא מצליח לגשת לחשבון בגלל מספר כשר שישלח פניה בטופס הזה, והם יטפלו בכל פניה באופן אישי בשיחה אישית לאימות וזיהוי. עד למציאת פתרון קבע.
https://forms.gle/mmssenZA8aKUGTbJ7
ניתן להפיץ את הקישור.נ.ב ביקשו לא לשלוח פניה, לפני שמנסים לבד לשחזר.
-
-
@אבי-203 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
הם מצפים לשמוע אומדן בכמה אנשים מדובר?
האם יש דרך להעריך את זה? אשמח את עזרתכם אני איתם כעת על הקו.תגיד להם שיעשו סינון של כל מספרי הטלפון המופיעים בחשבונות והם מהסדרה של המספרים הכשרים, ויקבלו את התשובה, מהמערכות שלהם.
-
סיכמנו שכל מי שיש לו בעיה כזו, שלא מצליח לגשת לחשבון בגלל מספר כשר שישלח פניה בטופס הזה, והם יטפלו בכל פניה באופן אישי בשיחה אישית לאימות וזיהוי. עד למציאת פתרון קבע.
https://forms.gle/mmssenZA8aKUGTbJ7
ניתן להפיץ את הקישור.נ.ב ביקשו לא לשלוח פניה, לפני שמנסים לבד לשחזר.
@אבי-203 הטופס נוצר על ידם? או הנתונים מגיעים אליך?
-
@Shmuel754
ציינתי זו כמובן, (יתכן ואין גישה כזו לכל אחד שם, אלו פרטי חשבונות) אבל כעת המבחן האמיתי מבחינתם כמה יפנו לבקש עזרה בטופס הזה, אם זה יסתכם בכמה עשרות, לא מאמין שהם יבצעו פיתוח בשביל זה. הם יעדיפו להמשיך בטיפול הנקודתי והאישי. -
@Shmuel754
ציינתי זו כמובן, (יתכן ואין גישה כזו לכל אחד שם, אלו פרטי חשבונות) אבל כעת המבחן האמיתי מבחינתם כמה יפנו לבקש עזרה בטופס הזה, אם זה יסתכם בכמה עשרות, לא מאמין שהם יבצעו פיתוח בשביל זה. הם יעדיפו להמשיך בטיפול הנקודתי והאישי.כדאי שתפתח נושא חדש מסודר עם לינק לטופס במתמחים טופ, שם יראו את זה הרבה יותר אנשים