אימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר
-
לעבור לגולן טלקום ולהחזיק תומך כשר
אפשר אחרי זה לחזור לחברה אחרת בתנאי שמחליפים את המספר למספר לא כשר שמקבל SMS -
@A0533057932 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
ספציפית לsms של גוגל ועוד כמה חברות בינלאומיות יש באג בC2 הכשר המקורי (קניתי לפני תשע שנים מחנות רשמית) שגורם שהוא גם מקבל אותם בגולן.
-
@משתמש-תמים כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
@A0533057932 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
ספציפית לsms של גוגל ועוד כמה חברות בינלאומיות יש באג בC2 הכשר המקורי (קניתי לפני תשע שנים מחנות רשמית) שגורם שהוא גם מקבל אותם בגולן.
C2 הוא בעצם תומך כשר
רק בגרסאות הכשרות חסמו סים לא כשר וערכו תפריט (וחסמו את האינטרנט גם אם תצליח להכניס סים לא כשר)
ולכן הוא מקבל SMS
ליתר דיוק היה זמן שקיבל כל SMS שנשלח מגולן לגולן -
@אבי-203 כתב באימות גוגל בסמס לבעלי טלפון כשר:
בקשר מול גוגל ומשרד התקשורת.
הם שוקלים לאשר לפחות כאשר הסיסמא נכונה למרות שזה כניסה ממקום חדש לבנתייםאני לא מצפה שהם יאשרו
אלא שהם ישלחו את הקוד בהודעה קולית
[יש לי מספר חשבונות גימייל
ובחלקם אני מקבל את האימות דרך הודעה קולית (בזכות הגדרות ישנות שהיה ניתן להגדיר בזמנו)
ובחלקם תקוע בגלל הנ"ל]דרך אגב
זה לא רק עניין חרדי
אלא עניין בסיסי של נגישות לכבדי ראיה -
קצת מוזר בגוגל אומרים לי שהם הורידו את הזיהוי הקולי מסיבות שונות, וזה כרגע לא על הפרק, הם אמרו לי שהם יפתרו לע"ע כל מקרה נקודתי. ע"י אימות עם חשבון אחר גם אם אין , כלומר הם מצפים שאשלח להם רשימות ל אנשים שהסתבכו עם זה והם יפתרו...
הסברתי שזה נשמע לי לא לענין לא כולם יגיעו אליהם כך.
הם מצפים לשמוע אומדן בכמה אנשים מדובר?
האם יש דרך להעריך את זה? אשמח את עזרתכם אני איתם כעת על הקו. -
הם ממש מצפים לשמוע ממני מספר.. כלשהוא, עם איזה הסבר מאיפה הגיע . אשמח לעזרתם לשער משהו ...
הפניה שלי לשר התקשורת היתה שהבעיה שתמיד היתה כעת היא קריטית בגלל הרבה דרומים חרדים שהגיעו לפה (אחותי היתה כדוגמא...). כך שמבחינת גוגל זה עיקר הסיפור כעת.
נכון לעכשיו הם שלחו לי לינק לשחזור, ששם הכנסתי מייל גיבוי אחר (שלי), ואז עשו שיחת אימות והזדהות מול אחותי, שאלות מתי הוקם, וכדו' לאמת אותה, ואז.... אמרו שמקווים שבשעות הקרובות המייל הזה יכנס כמייל גיבוי ואימות.לפליאתי הם אמרו בא נראה קודם שזה מסתדר אח"כ נחשוב איך להפוך למשהו מהיר ועצמאי יותר. האמת לא מבין אותם.