מהי הדרך הטובה ביותר לגבות תוכן של הודעות גימייל?
-
לחבר שלי התמלאה תיבת המייל, אבל, יש הרבה הודעות שהוא לא ממש מעוניין למחוק משלל סיבות, כך שריקון התיבה לא ממש בא בחשבון, הוא גם לא מעוניין לשלם לגוגל על הגדלת נפח האחסון, ולכן הוא מעוניין לגבות את תוכן ההודעות מתוויות מסוימות.
- אני הצעתי לו לעשות גוגל שיטס שיכיל את תוכן ההודעות הללו. - הבעיה שאין שמירה של קבצים מצורפים (אם נשמור בדרייב עם לינק, לא הועלנו כלום...
- יש אפשרות לייצא את המיילים מתוויות מסוימות באמצעות כל הייצוא של גוגל, אבל לפי מה שהבנתי זה קצת מעצבן לצפות בזה אחרי זה..
- אפשרות שלישית שאני חושב עליה תוך כדי כתיבה, היא ייצוא של ההודעות כPDF (ואז שוב יש לנו את בעיית הקבצים...) או כEML (אז לכאורה נפתרת בעיית הקבצים המצורפים, והשאלה היא איך פוחתים ומחפשים בזה בקלות...)
- אפשרות נוספת היא להעביר אתההודעות הארכיון לכתובת מייל חדשה שתפתח לשם זה..
שאלתי היא, האם מישהו כאן מכיר את הנושא ויש לו רעיון יותר טוב, או יכול להצביע על השיטה הטובה ביותר?
-
@אביי כתב במהי הדרך הטובה ביותר לגבות תוכן של הודעות גימייל?:
(אם נשמור בדרייב עם לינק, לא הועלנו כלום...
למיטב זכרוני ניתן להעלות לדרייב ואז לעשות שיתוף לדרייב אחר וליצור עותק ואז למחוק את המקור ולעשות שיתוף מהדרייב החדש לדרייב הישן ואז ליצור עותק.
לא לוקח אחריות אז תעשה נסיון על כמה קבצים...
-
אפשר פשוט לעשות העברה לכל ההודעות ואז זה זה מתקבל במייל אחד לכל ההודעות , ומורידים הכל לקובץ zip