שליחת מייל מתעדכן אונליין
-
@EMG כתב בשליחת מייל מתעדכן אונליין:
אני מדבר על שליחה אפילו לעצמי (כלומר שאני יאשר משהו מראש)
מה זה אומר לאשר משהו מראש?
יש אופצייה קלה, לשלוף נתונים מapi.
אם הנתונים שלך ניתנים לשליפה, אתה יכול לקחת אותם, וליצור קישור של ג'ימייל של טקסט מוגדר (הנתונים שנלקחו)... -
@לשמור-ולעשות לא הבנתי הם ניתנים לשליפה אבל אני רוצה שכל פעם שאני פותח את המייל ישלוף את הנתונים באותו רגע וזה מה שיציג בהודעת המייל
לא שיצטרכו לפתוח קישור מסויים בכל כניסה למייל -
@EMG נניח שמצאת והצלחת לבצע זאת.
איך אתה נכנס שוב ושוב לאותה הודעה?
אתה כל פעם מאתר אותה בדואר נכנס?
ואיך כל פעם ההודעה תכיל רק את ההבדלים, השרת ישווה את המצב בין הפעם הקודמת לנוכחית?ולמה פתיחת מייל קלה יותר מפתיחת לינק לדף מותאם שתבנה בPHP?
נ.ב. אם אתה מתפוצץ למה מציקים לך מה הצורך שלך במקום לעזור ישירות, תבין שזה בגלל ששאלתך נשמעת כמו איך אפשר להטעין כרטיס טיסה ברב קו או משהו בסגנון.
-
@dovid למה אני לא מבין
יש לי מערכת שפעם בשבוע צריך להרשם כל שבוע הרשמה נפרדת אני מקבל בחמישי בבוקר מייל מי נרשם עד עכשיו
ההרשמה נסגרת רק בשבת
אז אני מעוניין שמי שירשם מחמישי עד שבת אם אפתח את המייל שהגיע בחמישי אני יראה גם אותו
המייל לא יצטרך להשוות שום דבר עם מה שכתוב בו הוא כל פעם נטען מחדש רק לפי מה שמקבל מהשרת
והשרת יודע להחזיר לפי השבוע את הנתונים של אותו שבוענ.ב. אני לא מבין למה זה להטעין כרטיס טיסה ברב קו
amp אני מבין שזה דבר מפורסם שמשמשים בו בהרבה חברות גדולות -
@EMG מבחינתי גם הטענת כרטיס טיסה ברב קו אולי יש חברות גדולות שמשתמשות הרבה
מייל זו הדעת טקסט יבשה שמגיעה בצורה דיגיטלית. לעשות שעד שהבן אדם פותח זה יהיה עדכני זה מאוד לא "מקובל" מבחינה טכנולוגית.
הבנתי כעת יותר (בכמה מיקרוגרמים) את הצורך, אבל הוא נראה קלוש להחריד. אם שגרתית יש תמיד הרשמה בכל שבוע, אז למה מייל ולא דף שיבקרו בו לראות את הנרשמים של השבוע. אם יש שבועות "יבשים" ולכן לא תמיד נכנסים לדף שלעיתים ריק, אז די במייל במיום חמישי שמודיע שיש נרשמים. -
@dovid יש לי גם דף אינטרנט אבל זה לא נוח למנהל הוא רוצה במייל
לגופו של עניין הצורך הוא לא דווקא לזה
אמור להיות לזה שימוש מטורף להרבה דברים
נניח אני מעוניין לשלוח מייל עם נתונים על מצינג מסוים בכמה אוחזים אז הוא יהיה מעודכן אונליין וכן על זה הדרך
אני שאלתי יותר כי עניין אותי הנושא הזה פחות בגלל הצורך
אז אם תוכלו להחכים אותי בנושא במקום למצוא פתרונות אחרים אני אשמח מאוד... -
אם נניח שאין לך שום צורך קונקרטי אלא רק אתה רוצה ללמוד את סוגיית "אימייל דינמי".
אז האימייל דינמי הזה יש לו תחביר מיוחד, והרבה כללים. במקרה כזה אתה צריך לפתוח נושא על "איך משתמשים בAMP email" ושם אתה כותב כמתכנת איזה צעדים עשית, ומסביר בדיוק איפה נתקעת וכולי.
במהלך ניסוי לכזו טבילת אש אתה צריך להתחיל מהקל אל הכבד: קודם דף מינימלי כמו בדוגמה של ההדרכה, וככה להתקדם צעד אחר צעד.אבל לעניין הצורך, אם לא תתרגל להגיד למנהל שזה לא אפשרי כשזה לא אפשרי (וזה בהחלט נחשב לא אפשרי למרות שיש כזה מושג בשם amp), אתה רק תעשה לו נזק והרבה.
לעניין השימוש המטורף להרבה דברים, עיקר הטירוף יהיה הבלבול. אני צופה מה אפשר לעשות עם זה, ואני לא רואה בזה כל ייתרון אלא רק בעיות. -
amp אני מבין שזה דבר מפורסם שמשמשים בו בהרבה חברות גדולות
מעולם לא נתקלתי במייל כזה משום חברה
אני מבין שבכללי המשק לא אימץ את AMP (גם לא לדפי אינטרנט, אבל אני לא בטוח בזה, נראה לי שדפי AMP בדפדפן לא עובד בנטפרי) -
@לשמור-ולעשות נראה לי לא הבנת אותי אני רוצה שבכל פתיחה של המייל ישלוף את הנתונים מחדש
-
@לשמור-ולעשות נראה לי לא הבנת אותי אני רוצה שבכל פתיחה של המייל ישלוף את הנתונים מחדש
מה הבעיה?
אני לא מבין אותך...
תיצור קובץ html ששואהב את הנתונים ופותח לך קישור מותאם אישית לתיבת gmail חדשה שבה הנתונים. -
@לשמור-ולעשות נראה לי אין קשר בין הכתבה למצולם...
-
@yossiz כתב בשליחת מייל מתעדכן אונליין:
זה לא יעבוד טוב כי ג'ימייל שומרים קאש (לשמור על פרטיות, שהשולח לא יודע כל פעם שהמייל נפתח)
אבל לפי מה שהבנתי מפותח הנושא הוא לא מבקש עדכון בזמן אמת, וכמו ש@dovid כתב
@dovid כתב בשליחת מייל מתעדכן אונליין:
@yossiz ספציפית פה מדובר על פתיחה ראשונה של המייל (באיחור מזמן השליחה).
-
@yossiz כתב בשליחת מייל מתעדכן אונליין:
מעולם לא נתקלתי במייל כזה משום חברה
גוגל זה לא חברה? אם אני לא טועה כשמישהו מבקש גישה לקובץ בגוגל דרייב נשלח אימייל דינאמי, שמאפשר לשתף ישירות מהודעת המייל
לאחר הפעולה, ההודעה מתעדכנת, ולדוגמה, אם הבנאדם ביקש פעמיים, אז לאחר השיתוף מההודעה הראשונה, כשאני אכנס להודעה השניה, כבר יוצג שהפריט משותף...
-