שיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל
-
@one1010 כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
ולא יכול להיות שחברה עלומה ודפוקה עשתה מוצר כזה?
ברעיון לא כ"כ
זה היה דוגמא בוודאי שיש מזוייף באמזון רק שההחזרים יהיו ממש בקלות
ובבקשה לא לחרוג יותר אני ממש לא רוצה שיינעל כי הפוסט הזה יכול ממש לעזור לאנשים -
@one1010 כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
אני לא חושב שיש חנות יותר אמינה בעולם מאמזון... כמו ש @dovid אמר, אתה לא יודע מה זה אמזון...
לפעמים כן יש זיופים באמזון וכבר קרה לי פעם שנפלתי בדיסק שקניתי שם אבל אחרי 2 דקות שיחה בצ'אט עם נציג, החזירו לי את הכסף בלי שום בדיקה מצידם אם הדיסק אכן תקול או מזוייף
-
@יעקב2 כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
מה שלא הייתי עושה לעולם במוצר דומה בעלי
אם אתה מכיר ויודע תוכל גם בעלי לקנות
קניתי מפה את ה4 טרה (זה לא הראשון מהחברה הזו ככה שידעתי עם מה אני מתעסק)
תוצאה
בהתחשב במחירים שם, זה הגיוני. ה-2 טרה שם עולה 344 ש"ח (עם דיל ברוך בואך...) בזמן שהוא חברה לא מוכרת. באמזון זה עלה עכשיו פחות מ-280, כונן של סמסונג
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
קניתי. אני אהיה שפן הניסיון
הגיע? בדקת? מה דעתך, והאם זה שווה גם כעת שזה 104.73 דולר?
או שמא לחכות למבצע הבא..פרטי משלוח ועמלה
מחיר 79.99 $
משלוח AmazonGlobal 0.00 $
פיקדון אגרת יבוא משוער 24.74 $
סה“כ 104.73 $ -
@חוקר כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
פרטי משלוח ועמלה
מחיר 79.99 $
משלוח AmazonGlobal 0.00 $
פיקדון אגרת יבוא משוער 24.74 $
סה“כ 104.73 $למעשה הבעיה היא שזה עבר את גבול המס?
יש דרך לבקש למוכר שיוזיל ל 74 דולר? -
@חוקר כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
הגיע? בדקת? מה דעתך, והאם זה שווה גם כעת שזה 104.73 דולר?
הגיע. נראה נהדר, אבל הקופסה עם המתאם מעלי אקספרס עוד לא הגיעה...
לדעתי כדאי לחכות - 104$ זה גם זול מאוד, אבל חבל לשלם עמלה של 24$ כשאפשר לחכות בסבלנות למבצע הבא -
חבל לשלם עמלה של 24$ כשאפשר לחכות בסבלנות למבצע הבא
כמה סבלנות?
המבצעים תדירים?שאלה נוספת: 24$ מוגדרים 'פיקדון אגרת יבוא משוער'
זה אומר שאם המיסים פחות מזה אקבל החזר?
איך אני יודע כמה מיסים יש על המוצר הזה? -
@מעלה-ומוריד כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
זה אומר שאם המיסים פחות מזה אקבל החזר?
באמזון אם גבו יותר מיסים מחזירים וכן אם חייבו אותך פחות אתה לא צריך להשלים.
לא יודע לומר לך לגבי הסכום הזה מהו בדיוק. -
@מעלה-ומוריד לא יודע לומר לך לגבי האיכות שלו אבל נראה לי שהוא נחשב מעולה.
בכל מקרה המחיר כאן נדיר!https://www.amazon.com/dp/B09QV5KJHV?th=1
גם ה2 טרה וגם הטרה
עריכה: כעת שמתי לב שבמשלוח לארץ המחיר קופץ וגם המשלוח יקר...
אם יש לך דרך להביא מחו"ל זה מחיר בדיחה!המחיר הזול נעלם... סליחה!
-
לדעתי כדאי לחכות - 104$ זה גם זול מאוד, אבל חבל לשלם עמלה של 24$ כשאפשר לחכות בסבלנות למבצע הבא
בינתיים עלה ל 117.75 $ כולל אגרת יבוא...
@יעקב2 @dovid @אביי @וכולם
האם סמסונג מיוחדים יותר משאר החברות?
יש כונן של 2 טרה של חברת Crucial בפחות מ75 דולר,https://www.amazon.com/dp/B0B25MJ1YT מה שאומר שאין אגרת ייבוא
זה חברה פחות טובה? לא מומלץ?
בהשוואה נראה שיש לזה נתונים פיזיים שונים (משקל/גודל), וחנות (?) אחרת
-
פוסט זה נמחק!
-
@מעלה-ומוריד לטכנאים יש עניין בsamsung ככה הם אומרים ללקוח שזה החברה הכי טובה,
ללקוחות אני לא יודע כמה יש עניין. הם משיגים בפועל ציונים מאוד גבוהים במהירות ביחס לתואמים של האחרים אבל מדובר בשברירי רגעים שלא משמעותיים לילוד אישה.
תוכל להשוות מהירות, פופלריות ועלות/ערך פה
https://ssd.userbenchmark.com/ -
@מעלה-ומוריד כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
בקשבק של מקס יש משלוח חינם מאמזון על מגוון מוצרים מעל 49$
אני לא אומר זאת מידיעה אבל חוששני שהכוונה היא שבאמזון יש חלק מהמוצרים שיש בהם משלוח חינם ברכישה מעל 49 דולר [כלומר, בלי קשר לכרטיס האשראי של MAX אלא כל רוכש זכאי לזה]
-
@dovid כתב בשיתוף | ירידת מחירים חדה במחירי כונני הSSD NVME בינתיים בעיקר בחו"ל:
לטכנאים יש עניין בsamsung ככה הם אומרים ללקוח שזה החברה הכי טובה,
ללקוחות אני לא יודע כמה יש עניין. הם משיגים בפועל ציונים מאוד גבוהים במהירות ביחס לתואמים של האחרים אבל מדובר בשברירי רגעים שלא משמעותיים לילוד אישה.אין עניין בסמסונג בגלל המהירות.
אלא בגלל האמינות, היא נקראת החברה הכי אמינה.
-
כמה סבלנות?
המבצעים תדירים?המבצעים תדירים. לא בהכרח על מוצר זה ספציפית, אבל בהחלט על מוצרים דומים.