הגדרת חלון כעליון
-
לא עיינתי שוב בכתבה לראות אם יש שם משהו שיעזור לך, אבל הזכרת לי כתבה זו: https://devblogs.microsoft.com/oldnewthing/20110310-00/?p=11253
-
אבל נראה לי שאקרא לעצמי ריימונד במקרה הזה ואצהיר את שורת הסיום "בתגובה למשחק ההיפותטי שלי של קירות וסולמות, אחד מעמיתיי כתב, "הערה לעצמי: אל תיכנס לתחרות קירות וסולמות עם ריימונד."
לגופו של עניין , האם ישנם עוד דרכים להשיג עליונות מלבד TopMost? כמו שלדוגמה הודעות על הפעלה מחדש בשל עדכון של המחשב עולות תמיד למעלה, או משחק אחר שיאפשר את זה, כי יש כאן שוני גדול מהמקרה אותו מתאר ריימונד חן שם, שמדובר ב2 תוכנות שמתמודדות מי מהם תהיה העליונה, ואחת מהם (הקול הלשון) עד כמה ששמתי לב לא מנסה לשמור על מעמדה, אני מצליח להעלות את התוכנה מעל הקול הלשון, אבל ברגע שאני לוחץ לפתיחת החלון השני שלה, הוא עולה מעל הקול הלשון, ואז החלון הראשון נעלם, ולא מופיע יותר למעלה גם כשאני פותח אותו שוב ומפעיל עליו שוב TopMost.
-
@אביי אני לא מכיר את התוכנה של קול הלשון, אבל אם גם היא מוגדרת כ-top-most אז אולי שינוי בחזרה של החלון ל-no-top-most תעזור, כדי לבדוק את זה תריץ את WinSpy (ואגב, אני לא נכנס לאיך תראה את החלון של WinSpy מעל לקול הלשון, בזה תצטרך להתמודד לבד...) תבחר את החלון הראשי של קול הלשון ובחץ הקטן שמופיע בשורה של ה-Handle תוריד את ה-V מה-Always On Top (אם הוא מסומן)
אם זה פותר את הבעיה, אז צריך לעבוד לשלב של איך כותבים את זה בקוד.