אנדרואיד+פייתון
-
@שרה-רחל
אפשר לפצל את השאלה לכמה חלקים:
א) איך מפתחים אפליקציית אנדרואיד בפייתון? "שפת האם" של אנדרואיד זה java/kotlin, זה לא מובן מאליו שאפשר לפתח אפליקציית אנדרואיד בפייתון
ב) אם התשובה לשאלה א) היא: כן. האם זה אפשרי ב-vs code ואיך
ג) איך מריצים אפליקציה מוכנה על אמולטור של אנדרואיד, אם הפיתוח הוא לא דרך android studio אלא ב-vs codeכיצד אני עושה שאת בלי מכונה ןוירטואלית
לא הבנתי משפט זה, האם ידוע לך איך עושים את זה עם מכונה וירטואלית? לא הבנתי מה עוזר פה מכונה וירטואלית
למעשה נראה לי ש https://beeware.org מספק מענה לכל השאלות. הוא נותן לך ספרייה חוצה פלטפורמות לבניית ממשקים בפייתון כולל פלטפורמת אנדואיד, וכלי שורת הפקודה שדואג לבניית האפליקציה ומריץ אותו באמולטור בשבילך
-
@yossiz אני ניסיתי לפעול עפ"י ההוראוץ בקשור הנ"ל ואני נתקלת בשגיאה בשלב 1
File "C:\Users\╫נ╫⌐╫¬ ╫ק╫ש╫£\Documents\beeware-tutorial\beeware-venv\lib\site-packages\clr_loader\types.py", line 64, in call
return self._callable(ffi.cast("void*", buf_arr), len(buf_arr))
RuntimeError: cannot call null pointer pointer from cdata 'int(*)(void *, int)'Problem running app helloworld.
-
@שרה-רחל כתב באנדרואיד+פייתון:
@yossiz אני ניסיתי לפעול עפ"י ההוראוץ בקשור הנ"ל ואני נתקלת בשגיאה בשלב 1
File "C:\Users\╫נ╫⌐╫¬ ╫ק╫ש╫£\Documents\beeware-tutorial\beeware-venv\lib\site-packages\clr_loader\types.py", line 64, in call
return self._callable(ffi.cast("void*", buf_arr), len(buf_arr))
RuntimeError: cannot call null pointer pointer from cdata 'int(*)(void *, int)'Problem running app helloworld.
יש תוכנות שלא מסתדרים עם שמות תיקיות בעברית או עם רווחים.
כדאי לנסות להריץ מתיקייה כזאת למשל c:\dev.