-
-
חבר התקשר למיקרוסופט ישראל ושאל אותם אם הרשיון לאופיס 365 מאיביי הוא חוקי אז הם ענו שהוא בהחלט חוקי אבל במקרה של בעיה הוא צריך לפנות למיקרוסופט העולמי ולא אליהם.
זה רשיון לכל החיים שנותן 5 התקנות של האופיס הכי חדש (כיום 2016) בשפה המקומית שלך + עדכון חינם בעת יציאת גרסה חדשה (כי זה לכל החיים) ועולה 9 שקל, לא מאמינים? תראו כאן) -
זרקו פה למעלה כל מיני חלקיקי מידע.
איך ואיפה הכי זול לצרכן הפשוט וחסר המעוף והידע לקנות גרסה חוקית של אופיס?
באתר של מיקרוסופט המחירים קצת הרבה יותר ממה שציינתם, וחבל לי לזרוק סתם כסף.
שאלה נוספת: האם ההתקנה עשויה לשבש לי משהו במחשב או שהכל ממשיך כרגיל? כי אין לי סבלנות להתקין מחדש תוכנות, מדפסות וכד'. -
@רואת-חשבון אני משיב על השאלה האחרונה, לא אמור לשבש כלום.
-
@אלישע אמר בשוליים 0 בתיבת טקסט בוורד:
חבר התקשר למיקרוסופט ישראל ושאל אותם אם הרשיון לאופיס 365 מאיביי הוא חוקי אז הם ענו שהוא בהחלט חוקי אבל במקרה של בעיה הוא צריך לפנות למיקרוסופט העולמי ולא אליהם.
זה רשיון לכל החיים שנותן 5 התקנות של האופיס הכי חדש (כיום 2016) בשפה המקומית שלך + עדכון חינם בעת יציאת גרסה חדשה (כי זה לכל החיים) ועולה 9 שקל, לא מאמינים? תראו כאן)קניית רשיונות אופיס/ווינדוס מאיבי הייתי לוקח זאת בערבון מוגבל.
אתה יכול לשאול את @clickone על אופיס שקנינו ועל המארז כתוב PRO ושהתקשרנו למיקרוסופט נאמר לנו שזו גירסה ביזנס (לא משנה שהם פיצו אותנו בסוף לאחר שהוכחנו להם שזה פרו).@zvinissim אמר בשוליים 0 בתיבת טקסט בוורד:
@frize37 אמר בשוליים 0 בתיבת טקסט בוורד:
@clickone ב9 דולר? אפשר להשיג ב19.9 מקורי.
גם ב 9 דולר הוא חוקי
השאלה למי....כוונתי שאם יש לך מישהו קרוב משפחה ממדרגה ראשונה שעובד במקום גדול יש לעובדים אפשרות לקנות רישיונות בזול אך יש התניה שהרשיון בתוקף כל עוד שאותו קרוב משפחה עובד באותו מקום ברגע שהוא עוזב הרשיון מתבטל (ברור שאין כוונתי לקנות ב Ebay ב 9$ אבל כל אחד יעשה כרצונו)
-
@zvinissim אמר בשוליים 0 בתיבת טקסט בוורד:
קניית רשיונות אופיס/ווינדוס מאיבי הייתי לוקח זאת בערבון מוגבל.
יש הבדל עצום בין קניית רשיון לווינדוס/אופיס לקניית רשיון לאופיס 365, ההבדל נעוץ בעובדה שאופיס 365 הוא מוצר ווירטואלי לחלוטין (בשונה מהשאר) ולכן הוא יותר פשוט מבחינה חוקית לקניה וירטואלית.
לנושא הגרסאות לא נכנסתי בכלל למרות שהמוצר רשום כגרסת פרו, בכל אופן גם לגבי החוקיות וגם לגבי הגרסאות אתה מוזמן להרים טלפון למיקרוסופט ישראל ולהיווכח בעצמך.
כך זה נראה: