API לקבלת פירוט מסלול ממקום למקום עם תח"צ
-
אני רוצה מקום שבו אני יכול לקבל מסלול ב API-שאני שולח שני פרמטרים-מיקום יציאה ומיקום יעד, (ואולי גם להוסיף שעת הגעה/יציאה וכו') ולקבל מסלול מפורט עם תחבורה ציבורית, דהיינו ללכת לתחנה ___, לחכות לקו _, לנסוע _ תחנות, לרדת בתחנה ___ ו...
בדיוק כמו שיש באתר מפות גוגל ובמוביט רק לקבל אותם באמצעות קריאה עם פרמטרים ולקבל חזרה מסלול מפורט.
קראתי את התיעוד של גוגל מפות, אך לא מצאתי שם קבלת תיעוד כתוב (מצאתי קבלת מפה) ולתחבורה ציבורית
אם מישהו יוכל להאיר את עיני אשמח מאוד!!! -
@שמואל-ש
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/directions#StepsDirectionsStep הוא היחידה האטומית ביותר במסלול של מסלול, שמכילה שלב אחד שמתאר הוראה ספציפית ופרטנית במסלול. למשל, "פנייה שמאלה בדרך 4. St. השלב הזה לא רק מתאר את ההוראה, אלא גם כולל מידע על מרחק ומשך שקשור לשלב הזה בשלב הבא. לדוגמה, שלב המסומן כ"מיזוג אל I-80 מערב" עשוי להכיל משך זמן של "37 מייל" ו-"40 דקות", כדי לציין שהשלב הבא הוא 37 מייל/40 דקות מהשלב הזה.
כשמשתמשים בשירות 'מסלול' כדי לחפש מסלול תחבורה ציבורית, מערך השלבים יכלול מידע ספציפי בנושא תחבורה ציבורית בצורת אובייקט transit. אם המסלול כולל מספר אמצעי תחבורה, יוצגו הוראות מפורטות למסלולי הליכה או נהיגה במערך steps[]. לדוגמה, שלב הליכה יכלול מסלול הגעה מנקודת ההתחלה והסיום: "הליכה אל שדרות אינס אנד פיץ'". השלב הזה יכלול מסלולי הליכה מפורטים למסלול הזה במערך steps[], כמו: "פנייה לכיוון צפון-מערב", "פנייה שמאלה ל-Relious walker", ו"פנייה שמאלה ל-Innes Ave".
-
@שמואל-ש כתב בAPI לקבלת פירוט מסלול ממקום למקום עם תח"צ:
אני רוצה מקום שבו אני יכול לקבל מסלול ב API-שאני שולח שני פרמטרים-מיקום יציאה ומיקום יעד, (ואולי גם להוסיף שעת הגעה/יציאה וכו') ולקבל מסלול מפורט עם תחבורה ציבורית, דהיינו ללכת לתחנה ___, לחכות לקו _, לנסוע _ תחנות, לרדת בתחנה ___ ו...
בדיוק כמו שיש באתר מפות גוגל ובמוביט רק לקבל אותם באמצעות קריאה עם פרמטרים ולקבל חזרה מסלול מפורט.
קראתי את התיעוד של גוגל מפות, אך לא מצאתי שם קבלת תיעוד כתוב (מצאתי קבלת מפה) ולתחבורה ציבורית
אם מישהו יוכל להאיר את עיני אשמח מאוד!!!יש למוביט api, תבקש מהם , אם תצליח לקבל זה אמור להיות הכי פשוט לך
-
@dovid כתב בAPI לקבלת פירוט מסלול ממקום למקום עם תח"צ:
@שמואל-ש
https://developers.google.com/maps/documentation/directions/usage-and-billingבקיצר, אז המשחק הזה עולה כסף...
-
@שואף כתב בAPI לקבלת פירוט מסלול ממקום למקום עם תח"צ:
@שמואל-ש מקבלים כל חודש מאתיים דולר חינם לשימוש בmaps.
1.בשימוש רגיל של בקשות מסלול מידי פעם נראה לך שיכולים לעבור את זה?
2.אני מפחד להכניס שם פרטי אשראי אפילו אם מה שאני עושה זה בחינם, כי פתאום אני יכול למצוא את עצמי עם חיוב ענק כי עברתי את המיכסה וכו', לא?