בירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת
-
@dovid כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
@סקרן-0 עד היום אתם בלי תוכנה.
השאיפה שלכם להפוך הכל לממוחשב, עם תוכנה אחת שתטפל בכל ההיבטים, היא חזון סטארטאפיטי, זה הרפתקאה יקרה שסיכוייה להיגמר יפה לא מבטיחים.
החכמה היא למחשב חלקים חלקים נדבך אחר נדבך, לשאוף כמה שיותר לתוכנות מדף זולות/קיימות, ולשלב איש מעולם הפיתוח או עם החוש הנכון (זה אולי אתה) בוגר ואחראי (שלא יתפתה ללכת להרפתקאות ושיהיה גם אסטרטג לצד הגימיקים) שינסה לשלב כמה שיותר, ואיפה שצריך יידע איזה חלקים/רכיבים מתמונת המערכת כולה שווים הזמנת פיתוח מותאם ממתכנתים ובאיזה תקציב ומה יכול להמתין או יכול להיות מיותר בהמשך.בהתחשב בכך שיש להם תוכנה היום שהייתי מגדיר אותה כcrm לכל דבר ועניין
הם צריכים לחפש חברת crm שתתמוך באפליקציה ובapi ואז כל הנושא הופך להרבה פחות סטארטאפיסטי
אני צודק? -
@סקרן-0 אז הייתי מתמקד בצווארי הבקבוק המשמעותיים ביותר של התוכנה כיום, ומנסה לראות איך אפשר לשלב פיתוח נקודתי או תוכנת מדף עם אינטגרציה אוטומטית או אנושית למערכת הקיימת.
אם זו תוכנה באקסס אז בד"כ אפשר לתקשר עם הנתונים ישירות, אם כי זה לא רשמי כל כך, כלומר הפעולות הללו עלולות לגרום להתנהגויות לא צפויות של התכונה המקורית ולא יהיה צודק לבקש מהחברה שלה תמיכה על כאלו דברים בלי תיאום.
@קינג-קומפיוטר אתה בהחלט צודק, בעיקר לשאר המשימות, כי המשימה הזו הייתה נראה לי סוג של דובדבן על קצפת שלמה שלא פירטו עליה פה. -
-
אם רלוונטי בשבילך תוכנה מבוססת אקסס
יש לי אחת כזו עם סנכרון עם ימות המשיח, ניהול תורמים, מסלולים, קבוצות ועוד ועוד
לפרטים נוספים a5804534@gmail.com -
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
אתם מדברים על אקטיב של יוחנן הולצברג?
הזכרתני. עליו כתבתי שיש לו תוכנה עצמאית.
-
@סקרן-0 כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
כמו"כ התוכנה צריכה להיות מסוגלת לסדר את מסלולי האיסוף אוטומטית בזמן אמת כדי לייעל ככל הניתן את המערכת,
יש לך את האתר הבא:
https://planner.myrouteonline.com/route-planner/אתה יכול להוסיף לו קבצים עם כל הרשימות והוא מסדר לך את הסדר הנכון לביצוע.
עריכה: הופה... אני רואה ש @סקרן-0 הקדים אותי עם ההמלצה...
-
@קינג-קומפיוטר לא. יש לי תוכנה שלי. מחוברת לנדרים פלוס.
-
@אבי כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
אם רלוונטי בשבילך תוכנה מבוססת אקסס
יש לי אחת כזו עם סנכרון עם ימות המשיח, ניהול תורמים, מסלולים, קבוצות ועוד ועוד
לפרטים נוספים a5804534@gmail.comפניתי במייל כבר לפני כמה ימים
-
-
@reboot כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
לא הבנתי מה זה אומר... אין שם כלום באתר, רק דף ריק ודורש מייל וסיסמא....
@צביקה-ה כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
אני כרגע עובד על כזה דבר
תכל'ס זה תקוע כי המעצב אתרים שלי איבד את החשקהייתי שמח לקבל יותר פרטים על זה (אם זה באמת עונה על מה שביקשתי...)
העלויות כמובן לכזה דבר כמו שכתבו פה - גבוהות
מה הסדר גודל? (זה בעצם היתה השאלה המקורית שלי...)
השאלה שלי כרגע היא לא על הפרטים, אלא על סדרי הגודל (לדוג' אם עלות הפיתוח של כזה מוצר היא בין 400 ל-700 אלף (דפקתי מספר...), אז זה לא רלוונטי, ולכן מספיק לי תשובות בכזה סגנון).המחירים ששמעתי בינתיים מחברים שלא בהכרח מבינים בתחום נעו בין 30 אלף לחצי מיליון... לכן אבקש אם יש למישהו משהו קצת יותר ממוקד בעניין המחיר.
לגבי כל ההצעות שהיו פה אם אקסס אז כמו שכתבתי בשאלה, יש לנו כבר תוכנה די טובה, והשאלה היא על להתקדם הלאה לווב וכדו'.
תודה רבה -
לא הבנתי מה זה אומר... אין שם כלום באתר, רק דף ריק ודורש מייל וסיסמא....
נכון. וכשיש לך סיסמה יש לך את כל מה שביקשת. (ממשק ניהול, ממשק קצה, עדכון טלפוני, פילוח תורמים ובחורים, קשרי משפחה, רישום איסופים, עריכת מסלולים. בניית קבוצות ושאר הדברים האלו)
חשוב לך לשמוע על המחיר, התשלום על איחסון הנתונים. התוכנה ללא עלות להוציא עלות ייבוא נתונים מתוכנות ישנות (למעוניינים) וכן על התאמות למי שזקוק.
התנסיתי בזה בשנה שעברה, זו רמה אחרת.