יעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה
-
@זילברשטיין מדפסת עסקית (כנראה של כל חברה) עונה בהידור רב על דרישות א' ב' וד', חוץ כנראה מהמחיר. לגבי ג' יש כאלה שהגדול שלהם סביר, אבל הם כולם הרבה יותר גדולות ממדפסת ביתית.
מאוד מומלץ שיהיה אחריות עד אתר הלקוח (אף אחד לא יתנדב להשתגע בהלוך וחזור בשביל מחיר של מאות שקלים, זה גם יכול להינזק מהדרך עצמה). -
@dovid כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
@זילברשטיין מדפסת עסקית (כנראה של כל חברה) עונה בהידור רב על דרישות א' ב' וד', חוץ כנראה מהמחיר. לגבי ג' יש כאלה שהגדול שלהם סביר, אבל הם כולם הרבה יותר גדולות ממדפסת ביתית.
מאוד מומלץ שיהיה אחריות עד אתר הלקוח (אף אחד לא יתנדב להשתגע בהלוך וחזור בשביל מחיר של מאות שקלים, זה גם יכול להינזק מהדרך עצמה).אם מדובר בשירות עד המקום, הכי יעיל זה לשכור מחברה שמשלמים לה לפי פעימות הדפסה, ולא לקנות מכונה
-
@by6199 כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
אם מדובר בשירות עד המקום, הכי יעיל זה לשכור מחברה שמשלמים לה לפי פעימות הדפסה, ולא לקנות מכונה
לא בהכרח, לנו יש את שני הסוגים בעבודה, ובשניהם יש לנו שירות עד המקום.
מדפסת עסקית בד"כ היא בגודל ומשקל שהגיוני לגמרי לתת לה שירות במקום (כמו מיני בר וכאלה). -
@זילברשטיין כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
בבית כנסת נתרם תוכנת אוצר החכמה.
הגבאים רוצים לקנות מדפסת איכותית שתענה על הדרישות.
הנתונים הנצרכים.
א. מהירות הדפסת מהירה.
ב. עליות דיו נמוכות. [ליזר].
ג. קומפקתי.
ד. מיועד להדפסות מרובות. [קיבולת דפים מרובה, ועמידה בהדפסה ללא תקלות]אשמח לקבל יעוץ על דגם
שחור לבן?
אם לא חיוני מהירות הדפסה הייתי הולך על הזרקת דיו מסדרה ECOTANK של EPSON או SMART TANK של HP הדיו במחירים מצחיקים ממש.
לדוג' דיו מקורי ש/ל 6000!! דף HP בKSP 50 ש"ח!!!אבל אצלם זה גם צבעוני לאפסון שי גם שחור לבן.
המחירים קצת עלו בחודשים האחרונים [אני קניתי לפני 3 חודשים בKSP סמארטנק 790 יצא לי אחרי קופון וכו' 1225 ש"ח + מחסניות דיו שמגיעות עם זה וכו' זה יצא ממש זול, ואני מדבר על ההכי יקרה בסדרה, עברית מלאה+ פקס+ שליחת מייל מהמדפסת + דו צדדי + מזין וכו']
שווה לבדוק את הסדרות הלללו זה חצי רבע מחיר מטונרים של לייזר!!
[שכחתי לציין דיו לא מקורי החל מ-19 ש"ח ל-6000 ש/ל] -
@גאון כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
הנתונים הנצרכים.
א. מהירות הדפסת מהירה.
ג. קומפקתי.
ד. מיועד להדפסות מרובות. [קיבולת דפים מרובה, ועמידה בהדפסה ללא תקלות]אשמח לקבל יעוץ על דגם
שחור לבן?
אם לא חיוני מהירות הדפסה הייתי הולך על הזרקת דיו מסדרה ECOTANK של EPSON או SMART TANK של HP הדיו במחירים מצחיקים ממש.
לדוג' דיו מקורי ש/ל 6000!! דף HP בKSP 50 ש"ח!!!אבל אצלם זה גם צבעוני לאפסון שי גם שחור לבן.
המחירים קצת עלו בחודשים האחרונים [אני קניתי לפני 3 חודשים בKSP סמארטנק 790 יצא לי אחרי קופון וכו' 1225 ש"ח + מחסניות דיו שמגיעות עם זה וכו' זה יצא ממש זול, ואני מדבר על ההכי יקרה בסדרה, עברית מלאה+ פקס+ שליחת מייל מהמדפסת + דו צדדי + מזין וכו']
[שכחתי לציין דיו לא מקורי החל מ-19 ש"ח ל-6000 ש/ל]אני נגד HP
ניסיון רע מאד כולל בסדרה שהזכרת
כמעט כל דבר דורש אינטרנט וחשבון HP
טונר לא מקורי נתקע ברגעים הכי חשובים
הדפסה איטית מאד ולא אמינה בכלל -
@A0533057932 כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
אני נגד HP
כמעט כל דבר דורש אינטרנט וחשבון HPאני משתמש בhp בטונרים לא מקוריים והכל בסדר.
-
@by6199 כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
@A0533057932 כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
אני נגד HP
כמעט כל דבר דורש אינטרנט וחשבון HPאני משתמש בhp בטונרים לא מקוריים והכל בסדר.
הניסיון שלי הוא שכל פעם שהיה קריטי לי הדפסה המדפסת חסמה לי את הלא מקורי
-
@גאון כתב ביעוץ על דגם מדפסת עבור אוצר החכמה:
הנתונים הנצרכים.
א. מהירות הדפסת מהירה.
ג. קומפקתי.
שחור לבן?
[שכחתי לציין דיו לא מקורי החל מ-19 ש"ח ל-6000 ש/ל]בזאפ הרבה תגובות רעות על המדפסות הללו. יש לך ניסיון טוב איתן?