התקנת ווינדוס על מחשב נייד אפל ללא השארת הmac os אפשרי?
-
אני מתקין למישהו ווינדוס על מחשב נייד של אפל מדורות קודמים (עם מעבד אינטל) והוא לא רוצה שאשאיר את המערכת המקורית של אפל כי לא ניתן לחסום אותה מחיבור לרשתות וויפי
האם ישנה אפשרות כזאת
מחיפוש שערכתי הבנתי שניתן להתקין ווינדוס ואז למחוק את המחיצה של הMAC OS אבל עדיין אשמח לוודא את הנושא
@yossiz
תודה רבה -
אני מתקין למישהו ווינדוס על מחשב נייד של אפל מדורות קודמים (עם מעבד אינטל) והוא לא רוצה שאשאיר את המערכת המקורית של אפל כי לא ניתן לחסום אותה מחיבור לרשתות וויפי
האם ישנה אפשרות כזאת
מחיפוש שערכתי הבנתי שניתן להתקין ווינדוס ואז למחוק את המחיצה של הMAC OS אבל עדיין אשמח לוודא את הנושא
@yossiz
תודה רבה@aknvtchtk אין לי ידיעה ספציפית בנושא
-
@aknvtchtk אין לי ידיעה ספציפית בנושא
-
@yossiz זה הגיוני האפשרות שהצעתי למחוק את המחיצה של הMAC OS או שייתכן שזה ייפגע בווינדוס
כלומר מי כאן מנהל את סדר האיתחול
את זה אתה כן יודע?@aknvtchtk לא מכיר את מחשבי מאק הישנים. ייתכן שזה יעבוד. המאק שאני משתמש בו לא תומך כלל בהתקנת ווינדוס
-
האם ישנה אפשרות כזאת
@yossiz
תודה רבה@aknvtchtk למה לא פשוט לנעול את המשתמש במערכת הפעלה של אפל עם סיסמה ולא לתת לו אותה?
-
@aknvtchtk למה לא פשוט לנעול את המשתמש במערכת הפעלה של אפל עם סיסמה ולא לתת לו אותה?
@צדיק-תמים כתב בהתקנת ווינדוס על מחשב נייד אפל ללא השארת הmac os אפשרי?:
@aknvtchtk למה לא פשוט לנעול את המשתמש במערכת הפעלה של אפל עם סיסמה ולא לתת לו אותה?
אוקי רעיון
-
@צדיק-תמים כתב בהתקנת ווינדוס על מחשב נייד אפל ללא השארת הmac os אפשרי?:
אוקי רעיון
@aknvtchtk שים לב רק לוודא שמושבת בהגדרות משתמשים האופציה של התחברות כאורח (מסתמא שכן, רק תוודא)