החזרת תוכן סגנון
-
@yossiz אני חשבתי על הדרך הזו אבל זה לא פותר לי את הבעיה ואני אסביר את עצמי היטב.
יש לי במסמך 2 סגנונות סימן וסעיף
כעת אני רוצה לקבל כלפי הפיסקה איזה סעיף מדובר ואיזה סימן.
לאחר שראיתי שיש בוורד עצמו משהו מובנה שהוא מזהה את תוכן הסגנון לפי העמוד כמו שיש בשדה כך זה נראה
זאת אומרת שיש לוורד מידע לפי פסקאות או לפי משהו אחר תחת איזה סגנון הוא נמצא.
לגבי התשובה ש @yossiz כתב היא לא עוזרת לי היות ויש לי כמה חיפושים ולאחר שאני מבצע חיפוש הסמן עובר לפיסקה הקודמת ואז אני כבר לא נמצא תחת אותו הפיסקה שכלפיה אני רוצה לחפש ואם אני רוצה לחפש כמה חיפושים כלפי הפיסקה הנוכחית אני לא יכול.
ראוי לציין שיתכן מצב שלא יהיה קיים סעיף אלא רק סימן, כך שגם אם אני יבדוק קודם סעיף ואח"כ באיזה סימן נמצא הסעיף זה לא יעזור לי כי במצב כזה אני יקבל את הסעיף הקודם (מהסימן הקודם ואז אני יקבל את הסימן הקודם) משא"כ אם אני יהיה לי את התיעוד הישיר שלו (אם קיים) אני יוכל לבדוק בקלות תחת איזה סימן נמצא הפיסקה ואח"כ לבדוק האם הסעיף נמצא תחת הסימן של הפיסקה, אחרת שיחזיר null.
אמנם ניתן גם לפתור את זה ע"י שמירת מספר תו של מיקום הפיסקה וכל פעם לחזור לפיסקה ולחפש כלפיו. אבל היות ויש לי כמה חיפושים אני הופך את הקוד שלי למסורבל ולא קריא. -
@אוריי כתב בהחזרת תוכן סגנון:
ואני אסביר את עצמי היטב
לצערי עוד לא הבנתי כלל
לאחר שראיתי שיש בוורד עצמו משהו מובנה שהוא מזהה את תוכן הסגנון לפי העמוד כמו שיש בשדה כך זה נראה
הכרתי את השדה הזו, חשבתי שוורד עושה בדיוק מה שאני הצעתי, דהיינו חיפוש אחורה לטקסט האחרון עם סגנון זה
אחרי קריאה כמה פעמים אני לא מבין מה אתה מבקש ששונה מזה