עזרה בחיפוש והחלפה בוורד
-
אני רוצה לעשות מחיקה של כל הסוגר ] שיש לי בתחילת פיסקאות אחרי מספור של אותיות
לדוגמא
א]. ב]. ג]. וכו'

מה שאני צריך לעשות זה חיפוש של סימון פיסקה ואז תו\ים כל שהם ואז ]. , ולעשות ע"ז החלפה הבעיה היא שאני לא יודע איך לחפש תו כל שהוא..
כך זה אמור להיראות חוץ מהסימן שאלה שצריך להחליף אותו
^p ? ]. -
אני רוצה לעשות מחיקה של כל הסוגר ] שיש לי בתחילת פיסקאות אחרי מספור של אותיות
לדוגמא
א]. ב]. ג]. וכו'

מה שאני צריך לעשות זה חיפוש של סימון פיסקה ואז תו\ים כל שהם ואז ]. , ולעשות ע"ז החלפה הבעיה היא שאני לא יודע איך לחפש תו כל שהוא..
כך זה אמור להיראות חוץ מהסימן שאלה שצריך להחליף אותו
^p ? ]. -
@אוריי תשתמש בתווים כלליים ככה:

החיפוש:
(^13[א-ת]@)\\].החלפה:
\1.הסבר:
חיפוש:
(...)מכיל קבוצה שניתן לציין אח״כ בהחלפה^13סימן סוף פיסקה (בחיפוש עם תווים כלליים)[א-ת]כל תו בטווח א-ת@1 או יותר מהנ״ל\].מייצגים את עצמם, צריך מילוט (\) לפני ה-\]אחרת יש לתו זה משמעות מיוחדת
החלפה:
\1התוכן של הקבוצה הראשונה בחיפוש(...).נקודה
-

החיפוש:
(^13[א-ת]@)\\].החלפה:
\1.הסבר:
חיפוש:
(...)מכיל קבוצה שניתן לציין אח״כ בהחלפה^13סימן סוף פיסקה (בחיפוש עם תווים כלליים)[א-ת]כל תו בטווח א-ת@1 או יותר מהנ״ל\].מייצגים את עצמם, צריך מילוט (\) לפני ה-\]אחרת יש לתו זה משמעות מיוחדת
החלפה:
-

החיפוש:
(^13[א-ת]@)\\].החלפה:
\1.הסבר:
חיפוש:
החלפה:
-
שלום וברכה, אני רוצה להכניס את כל ההפניות של הערות שולים לתוך סוגרים אבל לא יודע מה צריך לרשום החפש ומה צריך לרשום בהחלף, אשמח לעזרה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות