תחליף ל google Forms חינמי
-
אני צריך תחליף חינמי ל google Forms
התחליף צריך לשבת על השרת שלי.
אני מעדיף משהו עם PHP+MYSQL (שישב על ה AAPANEL שלי).דבר חשוב לי שיהיה שממלאים טופס שהמילוי יכנס לשורת אקסל כך שבסוף חודש אני יוכל להוריד את הטבלה לעבוד עליה. (לא חייב טבלת אקסל זה יכול להיות גם סוג של דשבורד שמרוכז ש הנתונים ואפשר להוריד אותם לתבנית אקסל CVS.
מכירים משהו כזה?
-
@zvinissim עד 200 נרשמים
יש לך בחינם את סמוב.
עריכה: האם אתה צריך שישב לחלוטים על השרת שלך?
כי בסמוב אתה יכול לקבל קוד הטמעה, האם זה מספיק לך? -
@משתמש-מקצוען
@ליבל
תודה, אבל הכלים האלו לא מתאימים לי
אני מחפש כלי של טפסים שאוכל לבנות טופס שלאחר כל מילוי הנתונים יגיעו לטבלה מרכזת שאוכל להוריד את הטבלה מדי פעם ולעבד אותה לצרכים שלי
יש לי את הכלי הזה אבל אין בו יותר תמיכה והוא לא מתאים למסכים קטנים.אין לי בעיה גם עם תוסף וורדפרס.
העדפה הברורה שהכלים שלי ישבו על השרתים שלי ולא בצד ג'
-
@zvinissim לא מכיר. אבל תנסה לשאול אותם איך הייצוא נתונים שלהם.
-
@zvinissim כתב בתחליף ל google Forms חינמי:
אני מחפש כלי של טפסים שאוכל לבנות טופס שלאחר כל מילוי הנתונים יגיעו לטבלה מרכזת שאוכל להוריד את הטבלה מדי פעם ולעבד אותה לצרכים שלי
יש לי את הכלי הזה אבל אין בו יותר תמיכה והוא לא מתאים למסכים קטנים.לידיעתך בסמוב אתה יכול לייצא את הנתונים לאקסל בכל רגע נתון, ויש להם רספונסיביות מלאה.
כמובן אם יש לך העדפה ברורה שהכלים ישבו על שרתים שלך, זה עדיין לא מתאים, אבל כמובן תוכל להתנסות, זה כ"כ פשוט וקל. -
@zvinissim אמר בתחליף ל google Forms חינמי:
אני צריך תחליף חינמי ל google Forms
התחליף צריך לשבת על השרת שלי.אני מצטרף לשאלה
האם יש כלי כמו וורד, שאפשר למלא אותו ולעצב את השאלות והוא יצור טקסט ב HTML כך שייראה כטופס, ויהיה אפשר לשלוח את הטופס הנ"ל ללקוחות?
(יש, ושכחתי איך קוראים לו)האם יש קוד פתוח מוכן עבור צד השרת להוסיף את הטקסט המתקבל (JSON) ב SHEETS או EXCEL?
(ברור שיש, אני מחפש כעת - אולי תקדימו אותי...) -
@Y-Excel-Access אמר בתחליף ל google Forms חינמי:
אני מצטרף לשאלה
האם יש כלי כמו וורד, שאפשר למלא אותו ולעצב את השאלות והוא יצור טקסט ב HTML כך שייראה כטופס, ויהיה אפשר לשלוח את הטופס הנ"ל ללקוחות?
(יש, ושכחתי איך קוראים לו)אשמח אם ישתפו קישור לכלי הזה, אבל לבינתיים מצאתי את ההדרכה הזו בה יש קוד HTML להעתקה, של יצירת טופס.
לא ממש קראתי הכל - רק רפרפתי, אבל זה נראה עונה על הדרישה הזו.@Y-Excel-Access אמר בתחליף ל google Forms חינמי:
האם יש קוד פתוח מוכן עבור צד השרת להוסיף את הטקסט המתקבל (JSON) ב SHEETS או EXCEL?
עבור @zvinissim יכול לעזור לכאורה הקישור הזה שמסביר על המרה מ JSON ל PHP.
נ.ב. אין לי מושג ב PHP, כך שתבדקו אתם את הקישור...