שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
@אביי
א' קול תודה רבה וענקית על הוירטואל מייל הזה.
אני כבר כמה חודשים מנסה את כל העצות האחרות של וירטואל מייל וזה פשוט הכי מוצלח.
אם אני רוצה להוסיף אפשרות לשליחה על ידי זיהוי דיבור [ואני יקנה יחידות כמובן] זה אפשרי בסקריפט הזה?
ראיתי שכתבו על זה בהמשך אבל לא הצלחתי להבין אם כן או לא.
ואני לא רוצה להשתמש בכל וירטואל מייל השניים כי א' לפעמים כן מתאפשר לכתוב ב' אני רוצה שליטה מלאה על המערכת ג' אני רוצה להיות מחובר עם האימייל שלי.
תודה רבה -
-
@פסגות כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי
כל פעם שאני מתקשר הוא אומר את יש לך הודעה חדשה
ואז שאני מקיש 1 "המקש שהוקש שגוי" מה הסיפור?סליחה על המענה המאוחר, הייתי בישיבה...
לעניינינו, ימות שינו את הגדרת הקול ברירת המחדל בהקראת tts בחלק מהשרתים מהקול של "אליק" ל"יעקב" שההגדרות אורך הקובץ ואולי עוד כמה דברים שונות בו..
הפיתרון הוא להגדיר בשלוחה הראשית ובשלוחה מס' 1, את ההגדרה הבאה
voice=Elik_2100
וזה בעז"ה יפתור את הבעיה, בימים הקרובים נפיץ עדכון שיתקן את הבעיה, ועד אז ניתן להוסיף בצורה עצמאית באמצעות אתר הניהול של ימות המשיח.
-
@אברך-צעיר-2 כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי ניתן להשתמש במערכת של ימות שיושבת על שרת פרייבט?
בהחלט, זה לא משנה היכן יושבת המערכת.
אמנם עיין בפוסט הקודם, ועד כמה שהבנתי ההגדרה שונתה בשרתי הפרייבט (ymta, ymtb) בלבד, אז שים לב לתקן את התיקון.
תהנה
-
אני מתנצל אם שאלו קודם לכן,
פשוט זה קו עיסקי והפעלתי את הסקריפט הזה על הקו העיסקי.
יש מצב שזה יתנהג הקו ככה רק לטלפון של בעל הקו, וכל שאר האנשים לא ישמעו שום פתיח או קשר לנושא של המיילים?
(ועוד שאלה, ליתר ביטחון - האם זה לא שינה שום דבר בקו חוץ ממה שזה הוסיף את האופציה הזאת?) -
@בר-בי-רב לגוף השאלה ראיתי שענו לך בבוקר כבר במייל.
אבל שים לב שכעת הוספתי אפשרות להטמיע את זה בתת שלוחה במערכת והתוכנה לא חייבת לשבת דווקא על השלוחה הראשית.
יש מצב שזה יתנהג הקו ככה רק לטלפון של בעל הקו,
זה מה שזה עושה כיום, אם תתקין את זה בשלוחה 8 נגיד, אז כל מי שיכנס לשלוחה 8 ייחסם והשיחה תנותק מלבד המספר שהגדרת בהתקנה.
-
@אני-ואני כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי אשמח אם יהיה אפשרות שהמערכת תשלח לי את תוכן המייל בSMS(למי שיש יחידות...)
יש לי משהו כזה, אבל יש לזה כמה מגבלות (שהחמורה שבהן היא מגבלת 70 התווים )
תוכל ליצור איתי קשר במייל. -
@יאיר-שריקי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אם אני רוצה להוסיף אפשרות לשליחה על ידי זיהוי דיבור [ואני יקנה יחידות כמובן] זה אפשרי בסקריפט הזה?
רק כעת מישהו הפנה אותי לשאלה הזו, אפשרי זה ודאי, השאלה כמה אנשים באמת ישתמשו בזה שיהיה שווה לי להשקיע בה את הזמן...
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
(שהחמורה שבהן היא מגבלת 70 התווים )
איזו מגבלה? ההודעה מתפצלת אוטומטית למספר הודעות, וכל מכשיר נורמלי כיום יודע לאחד אותן אוטומטית בתצוגה להודעה אחת, כך שמבחינת המקבל אין לזה משמעות. המשמעות היחידה היא היא כמובן חיוב יחידות על כל 64 תווים נוספים כהודעה נוספת.
-
@צדיק-תמים כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
ההודעה מתפצלת אוטומטית למספר הודעות
טוב לדעת, זה סקריפט ישן שהשתמשתי בו פעם, ואז זה לא עבד, טוב לדעת שכעת זה עובד...
-
@אביי כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
יש לי משהו כזה, אבל יש לזה כמה מגבלות (שהחמורה שבהן היא מגבלת 70 התווים )
מה בדיוק מגביל? יש לימות גם API לשלוח סמס, אתה יכול לשלוח כמה גודל שאתה רוצה, זה מוריד לפי כמות המקטעים ולא דורש שום דבר מיוחד.
-
@דודו-א כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
@אביי יש אופציה לכזה דבר אבל לצ'אטים במייל??? זה לדעתי יהיה פופולרי עוד יותר מזה!!!
גם ככה על כל מילה של הקלדה צריך להוציא את הנשמה, אז צ'אטים?
@אביי אני הייתי מציע בכיוון ההפוך - ליצור רשימת קיצורים אוטומטית של תגובות, כמו "תודה", "אני לא בבית כרגע" וכדומה. וליצור להם קיצורים.
לדוגמא: הספרה 1 = "תודה רבה". 2 = "אשמח לתקשר אתך בטלפון" וכו'. אפילו קיצור למשפטים קצרים יכול להקל מאוד ולחסוך זמן של הקלדה והסתבכות