ננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס
- 
@משתמש-תמים אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס: @Android תנסה cd / המערכת הפעלה של קאלי לינוקס לא אמורה להיות בתוך תיקיית הבית שלך שלשם אתה עובר עם cd ~  
- 
@משתמש-תמים אכן מה שכתבת לא נכון  כי אם כותבים נתיב אבסלוטי (כזה שמתחיל עם סלאש /) אין הבדל באיזה תקייה אתה נמצאהתשובה הנכונה היא שצריך קודם להגיד למערכת ההפעלה לעשות mount לדיסק הקשיח הוירטואלי, הכי קל הוא דרך הממשק הגרפי, 
 אח"כ הדיסק יהיה תחת נתיב כמוmnt/אוmedia/ולא ישירות תחת/
- 
@משתמש-תמים אכן מה שכתבת לא נכון  כי אם כותבים נתיב אבסלוטי (כזה שמתחיל עם סלאש /) אין הבדל באיזה תקייה אתה נמצאהתשובה הנכונה היא שצריך קודם להגיד למערכת ההפעלה לעשות mount לדיסק הקשיח הוירטואלי, הכי קל הוא דרך הממשק הגרפי, 
- 
- 
@משתמש-תמים נכנסתי לכונן (?) השני דרך הממשק הגרפי ופתחתי שם טרמינל זה אמור לעבוד? 
  למה זה מסומן בX? 

- 
@משתמש-תמים נכנסתי לכונן (?) השני דרך הממשק הגרפי ופתחתי שם טרמינל זה אמור לעבוד? 
  למה זה מסומן בX? 
  @Android מה קורה כשאתה מנסה לפתוח את זה בsudo עם vi? 
- 
@משתמש-תמים נראה לי שהגעתי לקובץ 
 מה אני צריך לשנות בו?
- 
@Android מה קורה כשאתה מנסה לפתוח את זה בsudo עם vi? @משתמש-תמים אמר בננעל לי הGRUB בקאלי לינוקס: @Android מה קורה כשאתה מנסה לפתוח את זה בsudo עם vi? פתחתי עם nano 

- 
@משתמש-תמים נראה לי שהגעתי לקובץ 
 מה אני צריך לשנות בו?
- 
- 
@Android כן אבל לדעתי מספיק את השניה