האם יש אפשרות לבחור יציאת שמע רמקול/אוזניות במחשב נייד לפי תוכנות ?
-
יש לי אוזניות חוטיות וכן רמקול מובנה , אלא שבהגדרות זה מופיע כחיבור אחד ואני לא יודע איך מפצלים את זה כדי לבחור לכל תוכנה אם להשמיע באוזניות או ברמקול

-
יש לי אוזניות חוטיות וכן רמקול מובנה , אלא שבהגדרות זה מופיע כחיבור אחד ואני לא יודע איך מפצלים את זה כדי לבחור לכל תוכנה אם להשמיע באוזניות או ברמקול

-
@משתמש-תמים זה מה שכתבתי שלא מופיע לי כשני יציאות אלא כיציאה אחת ואין לי אפשרות לבחור
ראה בתמונות למעלה -
@משתמש-תמים זה מה שכתבתי שלא מופיע לי כשני יציאות אלא כיציאה אחת ואין לי אפשרות לבחור
ראה בתמונות למעלה@ek0583232948 אז כנראה זה משתמש ברכיב אחד במחשב ואם ככה זה לא יכול לעבוד במקביל.

-
ראה בתמונות למעלה@ek0583232948 אפשרות לבחור ולברור איזו תוכנה תוציא לאיזה פלט, אתה צריך רכיבים נוספים (USB, BT, או אפילו אם תחבר לHDMI)
-
E ek0583232948 התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות