,מזגן לא נדלק מעצמו לאחר שחזר החשמל
-
תדיראן מפוצל עילי.
השלט המקורי איננו יש רק שלט אוניברסלי חליפי. -
תדיראן מפוצל עילי.
השלט המקורי איננו יש רק שלט אוניברסלי חליפי.@neta120917 בעיה מוכרת החברה טוענת שזה בעצם מזגן חכם
שבמקרה ונפל החשמל כשהמזגן דולק
ואח"כ יצאת מהבית גם אם יעלה החשמל המזגן ישאר מכובהגאונות לא??
-
תדיראן מפוצל עילי.
השלט המקורי איננו יש רק שלט אוניברסלי חליפי.@neta120917 ת'כלס - יש פיתרון?
אני מחבר לו טיימר של שעון-שבת (כאילו יצר למזגן הפסקת חשמל) ואז בשבתות יש לנו בעיה שהוא לא נדלק שוב... -
תדיראן מפוצל עילי.
השלט המקורי איננו יש רק שלט אוניברסלי חליפי.@neta120917 תוכל לציין את הדגם המדוייק?
-
@neta120917 ת'כלס - יש פיתרון?
אני מחבר לו טיימר של שעון-שבת (כאילו יצר למזגן הפסקת חשמל) ואז בשבתות יש לנו בעיה שהוא לא נדלק שוב...@neta120917 בעיה ידועה. יש מזגנים שלא מתאימים לשעון שבת.
-
תדיראן מפוצל עילי.
השלט המקורי איננו יש רק שלט אוניברסלי חליפי.@neta120917 שאלו את זה בפורום בכמה מקומות. תוכל לעשות חיפוש [אני עשיתי כך: https://www.google.com/search?q=site%3Atchumim.com+מזגן+שעון+שבת&sxsrf=ALiCzsYWE0RuboVs3Ys2g1gNITq4G5nlTw%3A1657569371987&ei=W4DMYqPxO8S2kwXEg7W4Aw&ved=0ahUKEwjjiu6Mz_H4AhVE26QKHcRBDTcQ4dUDCA4&uact=5&oq=site%3Atchumim.com+מזגן+שעון+שבת&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EANKBAhBGAFKBAhGGABQwgJYvxxg9R5oAXAAeACAAbsBiAHbEpIBBDAuMTSYAQCgAQHAAQE&sclient=gws-wiz]
בכל אופן @zvinissim ענה שם כך:
בבדיקה שערכתי להלן הפתרון להחזרת פעולת המזגן לאחר ניתוק החשמל בשבת דרך שעון שבת
הפעל את המזגן (תן לו לעבוד 2-3 דקות לפני מעבר לסעיף 2)
לחץ במהירות 10 פעמים על כפתור SLEEP עד הישמע צפצוף
מזל טוב המזגן חזר לפעול כ- ON-OFF (זוכר את המצב הקודם)
תוכל לנתק מהחשמל ולחכות כמה דקות ולהחזרו לחשמלאנא עדכן שהבעיה נפתרה
ייתכן שזה לא מתאים עבור כל מזגן אבל אולי כדאי לנסות או לחכות לכבוד @zvinissim שיעזור ביותר מדוייק.
וכפי שהוא כתב שם:
אם אתה צריך עוד משהו בפונקציות של המזגן אל תהסס לקש ואשתדל לעזור לךבתחום הזה ספיציפית יש לי זרועות תמנון
-
@neta120917 שאלו את זה בפורום בכמה מקומות. תוכל לעשות חיפוש [אני עשיתי כך: https://www.google.com/search?q=site%3Atchumim.com+מזגן+שעון+שבת&sxsrf=ALiCzsYWE0RuboVs3Ys2g1gNITq4G5nlTw%3A1657569371987&ei=W4DMYqPxO8S2kwXEg7W4Aw&ved=0ahUKEwjjiu6Mz_H4AhVE26QKHcRBDTcQ4dUDCA4&uact=5&oq=site%3Atchumim.com+מזגן+שעון+שבת&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EANKBAhBGAFKBAhGGABQwgJYvxxg9R5oAXAAeACAAbsBiAHbEpIBBDAuMTSYAQCgAQHAAQE&sclient=gws-wiz]
בכל אופן @zvinissim ענה שם כך:
בבדיקה שערכתי להלן הפתרון להחזרת פעולת המזגן לאחר ניתוק החשמל בשבת דרך שעון שבת
הפעל את המזגן (תן לו לעבוד 2-3 דקות לפני מעבר לסעיף 2)
לחץ במהירות 10 פעמים על כפתור SLEEP עד הישמע צפצוף
מזל טוב המזגן חזר לפעול כ- ON-OFF (זוכר את המצב הקודם)
תוכל לנתק מהחשמל ולחכות כמה דקות ולהחזרו לחשמלאנא עדכן שהבעיה נפתרה
ייתכן שזה לא מתאים עבור כל מזגן אבל אולי כדאי לנסות או לחכות לכבוד @zvinissim שיעזור ביותר מדוייק.
וכפי שהוא כתב שם:
אם אתה צריך עוד משהו בפונקציות של המזגן אל תהסס לקש ואשתדל לעזור לךבתחום הזה ספיציפית יש לי זרועות תמנון
@one1010
יש לי אותו בעיה עם מזגן מחברת SAGA
והפתרון שמוצע פה לא עזר -
@one1010
יש לי אותו בעיה עם מזגן מחברת SAGA
והפתרון שמוצע פה לא עזר@משה-פרוכטר זה פתרון למזגן מאד ספציפי שיש בו את זה כאופציה במזגן רגיל זה או שזה נדלק או שלא וזה לא ניתן לשינוי
-
א אביי התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות