צינתוק מוזר מלשכת האוכלוסין
-
אשתי קיבלה היום טלפון ממספר לא מוכר, ושמעה הודעה מהירה על כך שהגיעו הדרכונים (היא חידשה לפני כמה שבועות) ויש לאסוף אותם תוך 24 שעות בסניף הדואר ולמסור מספר מזהה, וזה הקריא מספר ארוך במהירות וניתק.
כמובן שאי אפשר לחזור למספר.יש מה לעשות? לא הגיע שום מייל למרות שמסרנו להם כתובת מייל.
האם כדאי ללכת לדואר גם בלי המספר (מניסיון קודם, הם לא מתייחסים אליך אם אין לך פרטים ברורים)
תודה -
@שואף כמה נקודות:
א. ספאם כבר בדקת מסתמא.
ב. אם בעבר התחברת לדואר ישראל ממייל זה [ואולי גם אם לא התחברת] יש מצב שהחבילה תופיע ב'החבילות שלי'.
ג. מומלץ להפוך את העולם ולהיות על הקו של משרד הפנים שלוש שעות, כי אחר כך זה יכול להגיע עד סניף הדואר באילת [אמא שלי היתה צריכה לנסוע מבני ברק לבאר שבע במקרה דומה, תעודת זהות ביומטרית שלא הגיע פתק מהדואר] -
@מעלה-ומוריד תודה רבה על העיצות
א. הבור ריק אין בו מים.. ויש בו הרבה נחשים ועקרבים.
ב. אין שם. אני מבין שהטופס הזמנה שמילאתי באתר של משרד הפנים, לא קישר את הפרטים עם הדואר. רק הטלפון של אשתי שמסרה כשהלכה לחדש את הדרכון.
ג. כבר סגורים עכשיו, אלך לדואר מחר בבוקר ובמקביל אתקשר, מקווה שיסתדר. כבר יש בעיות בנתב"ג, לא חסר לי גם בעיות עם דרכון.
שוב תודה -
להבא, ממולץ בכל שרות דואר מגורם שאין לו שרות (מענה "לא אנושי" וכדו' ) לתת מספר של SMS כדי לחסוך הרבה עוגמת נפש