תכנון אמבטיה ביחידת הורים
-
@mdy אמר בתכנון אמבטיה ביחידת הורים:
שירותים יחיד צריך 75. שירותים בחדר אמבטיה צריך 60 אם אין קיר בשני הצדדים זה מספיק
אתה מדבר על תקן?! תקן הוא 90 רוחב אאל"ט.
60 בוודאי שיש בו מן הצפיפות. ובתוכנית שאתה מדבר עליה יש קיר מ2 צדדים וכפי שכבר כתבתי זה יהיה מאד לא נוח -
@one1010 אמר בתכנון אמבטיה ביחידת הורים:
@zvinissim לדעתי השירותים ממש צפופים. 8 סנטימטר מהקיר ו17 מהכיור יהיה ממש לא נוח ואפילו יותר מכך.
ובנוסף, אם אתה מזיז את האסלה צריך לקחת בחשבון שזה עלול ליצור בעיה באינסטלציה. [אני לא באמת מהתחום...]
@one1010 בניתי סתם סקיצה מהירה ושמתי אובייקטים.
רשמתי למעלה שמה שבניתי זה לא מדוייק וצריך לבדוק בפועל.
לא השקעתי בכל פעם מעל 7 דקות בשרטוט הזה כך שזה פחות הפריע ליבשרטוט אמיתי שאני בונה ליישום שלי אני באמת בודק מרחקים שמתאימים לי לחדר ומתאים את השרטוט בפועל שאקבל מידות מדויקות.
במקרה שלך זה לא מה שקרה רק רציתי להמחיש לך בקרוב איך יהיה החדר האמבט -
@one1010 אמר בתכנון אמבטיה ביחידת הורים:
פשוט במקרה הזה הדיוק הוא חשוב כי מדובר בסך הכל 170 ס"ב שבהם מנסים להכניס גם אמבט וגם כיור וגם שירותים. ולכאורה אין מקום. אז השירטוט אמור להראות שכן יש מקום
@one1010 אם שמת לב שמתי כיור 45 ועדין זה נראה צפוף.
תסתכל על המרחקים בין האלמנטים. (פרט מהאסלה שהיא צריכה להישאר במקומה בגלל הצינור של 4" עם כל השאר ניתן לשחק.
אם תיקח אמבט 100 ובהמשך שלו תשים כיור 60 עדיין יישאר לך כ 15 ס"מ רווח בין הכיור לאמבט והחדר יראה יותר גדול ויפה (לטעמי)כאשר הכיור מוצמד לקיר- לקיר הרחוק מהדלת
הכי טוב תיקח דף משבצות ותשרטט את החדר (כאשר כל משבצת שווה ל 1 ס"מ) ואזז תוכל לסמן אלמנטים בכל צורה עד שתגיע למשהו רצוי מבחינתך.
@פלורידה אמר בתכנון אמבטיה ביחידת הורים:
למה לא עשית ארון יותר גדול עם דלתות לכיוון הדלת? כל כך חשוב שיהיה נגיש גם כאשר הדלת פתוחה?
לא בטוח שאפשר לשים ארון - שמתי סתם אלמנט של ארון רק להמחשה בלבד