-
@yossiz אמר במחפש כלי שממיר שאילתה מ MYSQL ל PostgreSQL:
התכוונתי לאמת?
כן
@yossiz אמר במחפש כלי שממיר שאילתה מ MYSQL ל PostgreSQL:
אולי פשוט תביא את החלקים הרלוונטיים של השאילתה ומי שמכיר ינסה לתרגם
INSERT IGNORE INTO 'tags' ('text') VALUES
@yossiz אני משתמש גם אם MYSQL וגם PostgreSQL ובהרבה שאילתות התחביר שונה, לכן אני שואל האם יש כלי שניתן דרכו להמיר את השאילתה מאחד לשני.
-
@nachman אמר ב[מחפש כלי שממיר שאילתה מ MYSQL ל PostgreSQL]
INSERT IGNORE INTO
זה אותו דבר בשני המסדים. וכן רוב השאילתות הקלאסיות זהים בשניהם.
@nachman אני זוכר לך היסטוריה של שאלות עמומות שמגלות חצי טפח ומכסות עשרה.
אם אתה לא רוצה שאחרים את שאלותיך שקול להשתנות קצת בעניין.
אם זה סודי וזה פחד פחדים שכולם יידעו ששאלת בפורום על אודות XYZ אז שקול סיפור כיסוי עשיר שמצד אחד יהיה אחד לאחד בצרכים ומצד שני יטשטש את המשימה הסופר דיסקרטית.
אם מדובר בעצלות בביטוי ושממילא יש לך כמה חברים שמבינים אותך אלחוטית (אולי @WWW) אז תבקש מהם שיבואו אחריך להבהיר את הרמזים הטמונים בשאלה. -
@dovid
אתה צריך להאשים אותי.אני רואה שאתה אוהב לשמוע סיפורי רקע בהרחבה אז הנה הפירוט המלא:
@nachman התקשר אלי ביום חמישי ואמר לי שהוא מנסה להשתמש בשאילתא ש@WWW בנה לו בעבר בMYSQL במסד נתונים של PostgreSQL ש@zvizvi הקים לו בפרוייקט אחר, אבל הוא מקבל שגיאה (אם צריך יותר פירוט על האפליקציה וכו' אני יכול לפרט עוד)זכרתי שראיתי בעבר כלי שממיר בין התחביר של MYSQL ל PostgreSQL אבל מכיוון שידעתי שאני לא יהיה ליד המחשב עד היום (יום שני) הצעתי לו לשאול בפורום האם מישהו מכיר כזה כלי, המלצתי לו לא לכתוב את השאילתא כי זה לא השאלה הוא צריך את הכלי ולא שיפתרו לו את הבעיה הנקודתית, זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שהוא צריך לעשות המרה בתחביר מ MYSQL ל PostgreSQL ולהיפך, והכי טוב לו ולבאים אחריו שיקלעו לאותו בעיה וירצו להפיק תועלת מהפורום שמישהו ישתף כלי שעושה את ההמרה ולא לענות על כל שאילתא בפני עצמה.
עכשיו אני מנסה להבין מה העלה את חמתך
מה היה חסר בשאלה? המילה "תחביר"? חשבת שהוא רוצה פרוקסי שימיר את השאילתות באונליין? שהוא רוצה להמיר את המסד נתונים בעצמו? למה צריך תקשורת אלחוטית בשביל להבין את השאלה? -
@nigun אמר במחפש כלי שממיר שאילתה מ MYSQL ל PostgreSQL:
@nachman התקשר אלי ביום חמישי ואמר לי שהוא מנסה להשתמש בשאילתא ש@WWW בנה לו בעבר בMYSQL במסד נתונים של PostgreSQL ש@zvizvi הקים לו בפרוייקט אחר, אבל הוא מקבל שגיאה (אם צריך יותר פירוט על האפליקציה וכו' אני יכול לפרט עוד)
צפוי. אבל למה @nachman כבד פה וכבד לשון לומר מה הוא דיבר ועשה?
זכרתי שראיתי בעבר כלי שממיר בין התחביר של MYSQL ל PostgreSQL אבל מכיוון שידעתי שאני לא יהיה ליד המחשב עד היום (יום שני) הצעתי לו לשאול בפורום האם מישהו מכיר כזה כלי, המלצתי לו לא לכתוב את השאילתא כי זה לא השאלה הוא צריך את הכלי ולא שיפתרו לו את הבעיה הנקודתית, זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שהוא צריך לעשות המרה בתחביר מ MYSQL ל PostgreSQL ולהיפך, והכי טוב לו ולבאים אחריו שיקלעו לאותו בעיה וירצו להפיק תועלת מהפורום שמישהו ישתף כלי שעושה את ההמרה ולא לענות על כל שאילתא בפני עצמה.
אני כבר ממש במתח. יש כזה כלי, וזה קורה הרבה פעמים שלא עובד, אני ממש סקרן לראות דוגמה מספר אחת שבה התחביר לא עובד (כי זה מאוד ישליך על היתכנות הכלי ועל ההיגיון למה postgres שואפי השלמות לא תמכו בסינטקס הזה).
עכשיו אני מנסה להבין מה העלה את חמתך
על איזה חימה אתה מדבר? סך הכל ביקשתי פירוט. בן אדם נידב 9 מילים בשאלה, ביקשו ממנו את השאילתה לדוגמה והיא לא באה עד לרגע זה (בשלב כל שהוא היה ניסיון להביא את הTOP 8 מילים ממנה ). בגלל שזה כבר תופעה, אז ביקשתי ממנו לטפל בזה בצורה רחבה. אנין מבין מהשתיקה הארוכה שהוא לקח מאוד קשה את ההערה עד שהרגשת אשם שבגללך הוא הואשם בפשעים נגד האנושות, ובאת לקחת אחריות. אתה בסדר גמור וגם @nachman תנוח דעתכם.
מה היה חסר בשאלה? המילה "תחביר"? חשבת שהוא רוצה פרוקסי שימיר את השאילתות באונליין? שהוא רוצה להמיר את המסד נתונים בעצמו? למה צריך תקשורת אלחוטית בשביל להבין את השאלה?
הגדלת לבקש. להבין אותי זה ממש מאוד קשה. אבל אני אענה לך שהטענה הייתה על כך שאין מענה נדיב לדוגמה שיוסי ביקש. העושר הלשוני היה בגלל הצטברות המקרים של אותו הניק.
-
@dovid אמר במחפש כלי שממיר שאילתה מ MYSQL ל PostgreSQL:
אנין מבין מהשתיקה הארוכה שהוא לקח מאוד קשה את ההערה עד שהרגשת אשם שבגללך הוא הואשם בפשעים נגד האנושות, ובאת לקחת אחריות
אני לא יודע מה היית השאילתא ואני לא יודע למה הוא לא הגיב עד עכשיו (לא דיברתי איתו עדיין על הנושא) אני מגיב עכשיו כי רק היום הגעתי למחשב.......
@dovid אמר במחפש כלי שממיר שאילתה מ MYSQL ל PostgreSQL:
הטענה הייתה על כך שאין מענה נדיב לדוגמה שיוסי ביקש. העושר הלשוני היה בגלל הצטברות המקרים של אותו הניק.
זה שהניק חטא בעבר בכך שלא שאל נכון לא אומר שהוא חטא בכך גם עכשיו.
-