-
@dovid אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
אתה צריך לגשת לימות המשיח בצד שרת, ולהביא דרך השרת שלך את הנתונים לדף האינטרנט.
כמו"כ אם אתה רוצה שהגולש יוכל לשנות, גם תעשה אותו דבר.
תמיד קח בחשבון גולש חכם שינסה להשתמש עם הצינור הזה נגדך או עכ"פ לעשות דברים שלא חשבת עליהם.העניין הוא כזה.
זה אתר שאני בונה ללקוח שהעובדים שלו יוכלו לעלות ולערוך קבצים משלוחה מסוימת דרך האתר שלי בלבד.
אני רוצה לעשות כמו בימות המשיח שיש שם באתר הישן אופציה לשמוע, למחוק,ולהעלות חילופי, את זה אני צריך , ולכן רציתי להטמיע,
אני מבין שלהטמיע זה לא אופציה, מה כן יכול להיות?
חשבתי פשוט להוריד את כל השלוחה שם לשרת שלי גם ושהם יעבדו מול השרת שלי ולא מול ימות אבל זה לא עדיף כי אז אם הבעלים יעלה דרך המערכת הם לא יראו את זה.
איך הדרך הנכונה לעשות את זה? -
-
@dovid אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
@צבי-ש מה שתכתבתי לך.
"הטמעה" של הדף של ימות השמיח כפי שהוא אתה לא יכול,
אבל אתה יכול לבנות תצוגה משלך שתציג את הנתונים בשלוחה בימות המשיח
ואף תאפשר להאזין ולמחוק והכל, כאשר כל פעולה ממומשת בשרת שלך ופונה לימות כדי לבצע את הפעולה.אבל זה אומר להוריד את כל התוכן של ימות המשיח כל פעם לשרת ואז להציג אותו, נכון?
או שיש דרך יותר נוחה לעשות את זה? -
@A0533057932 אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
@צבי-ש לגשת לאתר דרך FTP?
לימות לגשת?
מה זה יעזור אני עדיין יצטרך להוריד אליי ואז להציג באתר -
@צבי-ש אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
לימות לגשת?
מה זה יעזור אני עדיין יצטרך להוריד אליי ואז להציג באתרלמה להוריד?
להציג
ובעת שיעשו פעולה בקובץ זה אכן ירד אליך לשרת ומשם יוצג להם -
@צבי-ש אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
לימות לגשת?
מה זה יעזור אני עדיין יצטרך להוריד אליי ואז להציג באתרלמה להוריד?
להציג
ובעת שיעשו פעולה בקובץ זה אכן ירד אליך לשרת ומשם יוצג להםאני צריך להשמיע לאנשים אם הם רוצים,
אתה מציע לקבל את רשימת הקבצים, לעשות כאילו הם קיימים, וכשהוא מבקש לשמוע משהו אז רק אותו הוא יוריד וישמיע? -
@צבי-ש כמו שכתב @dovid אתה צריך לבנות תצוגה משלך שתתקשר עם השרת שלך, והשרת שלך הוא זה שיתקשר לימות עם הAPI שלהם ויעלה/ימחק/יקבל קובץ וכו'.
למעשה כל אתר הניהול החדש של ימות זה רק ממשק גרפי שמתקשר עם הAPI שלהם, ביצוע פעולה באתר תוך עיון בכלי המפתחים בלשונית Network יכול לעזור לפעמים.עריכה (כשכתבתי לא ראיתי את התגובה הזו):
@צבי-ש אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:אתה מציע לקבל את רשימת הקבצים, לעשות כאילו הם קיימים, וכשהוא מבקש לשמוע משהו אז רק אותו הוא יוריד וישמיע?
בדיוק. אם תשים לב, האתר ניהול החדש שלהם עובד בדיוק ככה.
-
@צדיק-תמים אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
@צבי-ש נראה מכאן שאמור להיות אפשרות ליצור משתמש מוגבל - שיש לו גישה בניהול רק לדברים מסוימים. אולי זה יהיה הפתרון. בתכלס לא הצלחתי להשתמש בזה (האייקון הנ"ל לא מופיע לי, ניהול משתמשים כן), אולי @שמואל4 יודע עוד פרטים?
חשבתי על זה, אבל אני צריך שיהיה גישה רק לשלוחות מסויימות ושם זה רק ויזואלית לא נותן אבל אם אתה קצת חופר אתה עובר לכל השלוחות, גם אם יש לך יוזר וסיסמה רק של משתמש לא מנהל.(ואכמ"ל אבל עיין בדבריך על API של האתר החדש, ותעדכן אותי האם זה טוקן שמוגבל על שלוחות מסוימות או טוקן רגיל לגמרי ורק תצוגה מסתירה את הגישה.
-
@צדיק-תמים אמר בהטמעת אתר כשאני צריך לשלוח אליו גם cookie:
אולי @שמואל4 יודע עוד פרטים?
זה חסימה ברמת ממשק של האתר החדש והיא לא באמת יוצרת משתמש מוגבל וגם לא ממש עובדת כמו שצריך.
-