תצוגת פי די אף שני עמודים מימין לשמאל
-
יש לי קובץ פי די אף של גמ' ברצוני שיופיע בעיצובו האוטנתי כלומר שני עמודים, אחד ליד השני.
אמנם כשאני מעלה אותו בתוכנה רגילה של פי די אף בתצוגת שני עמודים הוא מעלה את זה כשני עמודים אבל משמאל לימין, כך שסדר הדפים הפוך.
האם יש אפשרות להפוך את תצוגת הדפים מימין לשמאל, ואיך עושים את זה
אם אפשר לענות בצורה ברורה אם הסברים מפורטים -
@זילברשטיין יש לך תוכנה לעריכת קבצי PDF? ואם כן, איזה? (אני יכול להעלות הדרכה איך לעשות ב-pdf xchange כי יש לי את זה, את אקרובט אין לי)
עריכה: ייתכן שלא הבנתי נכון את השאלה.
אפשר להציג לעצמך PDF בשני עמודים ימין לשמאל, ואפשר לערוך את המאפיינים של PDF בצורה שכל מי שיפתח אותה יקבל את התצוגה הזאת בברירת מחדל. חשבתי שאתה מדבר על הדבר השני.
הדבר הראשון יותר קל, אבל שוב, אתה צריך לגלות לנו איזה מציג PDF אתה משתמש שנוכל להדריך בפרטות -
@זילברשטיין זה נראה שבתוכנת אדובי קריאה אין באמת אפשרות זו.
רק אם מוגדר כבר בתוך הקובץ שזה ימין לשמאל, אז זה מופיע ימין לשמאל.
יש לך שתי אפשרויות,
אתה יכול לערוך את הקובץ בעורך PDF ולהגדיר במאפיינים שהוא ימין לשמאל.
או אתה יכול להשתמש בתוכנת pdf xchange שנותן אפשרות של הצגה ימין לשמאל בכל קובץ (ייתכן שיש עוד תוכנות, לא בדקתי את כולם...)אם תשתף איתי את הקובץ (פה או במייל שלי) אשמח לתקן אותו בשבילך שזה יוצג לך ימין לשמאל
-
@yossiz אמר בתצוגת פי די אף שני עמודים מימין לשמאל:
או אתה יכול להשתמש בתוכנת pdf xchange
יש לך יכולת לשלוח לי את התוכנה, כל פעם שני מנסה להוריד אותה משהוא משתבש לי.
נטפרי כותבים לי "סוג הקובץ לא נתמך בסינון אוטומטי" -
@זילברשטיין תשלח פנייה לנטפרי, הם יפתחו את הקובץ לכולם
(הבעיה רק שיש עדכוני תוכנה מפעם לפעם, הכי טוב להזכיר עובדה זו לנטפרי שיעשו שתמיד העדכונים יהיו פתוחים)
עריכה: שלחתי פנייה -
@זילברשטיין ההורדה נפתחה
השליטה על כיוון ימין לשמאל נשלט על ידי לחצן זה בכרטיסיית "תצוגה"
באופן כללי תוכנה זו הרבה יותר טובה מאדובי - בטח לצורכי קריאה לבד. אני ממליץ שתגדיר את זה: בהעדפות כדי שלא יעצבנו אותך עם פיצ'רים שלא זמינים למי שלא שילם