-
תגובה: עזרה| תקשור בapi בשפת הphp לפלטפורמת nodebb
@yossiz אמר בעזרה| תקשור בapi בשפת הphp לפלטפורמת nodebb:
השלבים הם ככה:
שולחים בקשה עבור /api/config
בתשובה תקבל א) קוקי בשם _csrfניסיתי לעשות את זה ולא קיבלתי cookie בשם _csrf
-
@dovid אמר בעזרה | התחברות עם api לפורום ב nodebb:
איך ניסית? אם איזה כלי?
עם דפדפן
ואיזה קוקיז קיבלת בכלל?
-
@mmmm את הצילום מסך שלך עדיף לעשות בלשונית "רשת" אחרי לחיצה על הבקשה של הconfig, והכרטסת cookies נבחרה.
אבל ממה שניסיתי הרגע הוא אכן מחזיר express.sid וזה אמור לספק אותך, תשתמש בזה (אל תשכח את הcsrf_token שנמצא בגוף התשובה).נ.ב. כל התשובה שמה זה לAPI לכניסה כמשתמש בפורום שאתה לא מנהל אותו. אם אתה בעלי הפורום אתה יכול להשתמש בAPI בלי שום לוגאין עם טוקן שאתה מייצר בניהול כמדומני.
-
נ.ב. כל התשובה שמה זה לAPI לכניסה כמשתמש בפורום שאתה לא מנהל אותו. אם אתה בעלי הפורום אתה יכול להשתמש בAPI בלי שום לוגין עם טוקן שאתה מייצר בניהול כמדומני.
אכן, וישנם 2 סוגי טוקנים - ראה כאן:
https://docs.nodebb.org/api/#section/Overview/Authentication -
הצילום מסך שלך עדיף לעשות בלשונית "רשת" אחרי לחיצה על הבקשה של הconfig, והכרטסת cookies נבחרה.
גם כשאני משתמש בזה עדיף להשתמש שם? (אני משתמש בזה כדי לדעת אילו קובצי cookiטקסט נטויes אני מקבל)
נ.ב. כל התשובה שמה זה לAPI לכניסה כמשתמש בפורום שאתה לא מנהל אותו. אם אתה בעלי הפורום אתה יכול להשתמש בAPI בלי שום לוגאין עם טוקן שאתה מייצר בניהול כמדומני.
אני יודע, זה היה כתוב שם במפורש
תודה רבה!!!
-
@mmmm שני המקומות מצויינים אבל יש הבדל ביניהם:
בלשונית אפלקיציה יש רשימה של כל הקוקיז שהוגדרו אי פעם. הם נשלחות בכל בבקשה (אם היא מתאימה לpath) בכותרת cookie.
ואילו בלשונית רשת כשאתה בוחר תשובה מסויימת זה נותן לך את הקוקיז שהיא הרגע הגדירה (ע"י הכותרת set-cookie). -