מימשוק של Microsoft SQL Server Management ביחד עם google cloud
-
בס"ד
שלום חברים,
בשנייה 2:35 והלאה הוא משתמש בGCEMV לפני שהוא מפעיל את הSSMS.
אני מנסה כבר יומיים לממשק את SSMS ביחד עם Google Cloud, אני משתמש בנטפריי - ואני לא יודע אם בגלל זה הבעיה.
מצו"ב ההתכתבות שלי עם נטפריי: 3.pdf
לבסוף הוא אמר שעל פי הסרטון הזה:
חיפשתי על זה מידע ולא מצאתי משהו שהבנתי איך לדלות ממנו מידע אפקטיביתודה רבה!
-
בס"ד
שלום חברים,
אני מנסה כבר יומיים לממשק את SSMS ביחד עם Google Cloud, אני משתמש בנטפריי - ואני לא יודע אם בגלל זה הבעיה.
@צעיר-רענן אני לא מנוסה בתחום, אבל הנה השנקל שלי: בסרטון הוא התקין את ה-SSMS על מכונה וירטואלית (Google Compute Engine VM), וכך הוא מתחבר ל-db באופן מאובטח ומאומת. אם התקנת את SSMS באופן מקומי, יתכן וגוגל דורש לאמת את המחשב שלך כדי להתחבר לענן שלו.
עיין בדוקומנטציה של גוגל: יש שם דרישה מפורשת להתקין גם לקוח בצד שלך.
-
בס"ד
שלום חברים,
@צעיר-רענן אתה צריך להשתמש בPublic ip.
אין לי מושג אם זה יעבוד אבל הIP הפרטי הוא רק אם הSSMS נמצא באותו ענן של גוגל.עריכה: ראה אולי פה https://cloud.google.com/sql/docs/sqlserver/configure-ip
-
@צעיר-רענן אני לא מנוסה בתחום, אבל הנה השנקל שלי: בסרטון הוא התקין את ה-SSMS על מכונה וירטואלית (Google Compute Engine VM), וכך הוא מתחבר ל-db באופן מאובטח ומאומת. אם התקנת את SSMS באופן מקומי, יתכן וגוגל דורש לאמת את המחשב שלך כדי להתחבר לענן שלו.
@odeddvir אמר במימשוק של Microsoft SQL Server Management ביחד עם google cloud:
הקליינט במקרה של השואל זה SSMS, אני לא חושב שבקישור שהבאת זה דרישה, זה סה"כ הצעה לקליינט אחד מיני רבים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות