-
@yossiz אמר בnodeBB | בעקבות השדרוג ל v1.19.0 - תקלה בכניסה לצאט.:
בכל מקרה, אני שומע ממך שהקוד לא מתאים לגירסת נודביבי החדש. אם יהיה לי זמן וחשק אבדוק בל"נ.
אתה חושב שזה קשור לתוסף? כלומר אם אני יסיר אותו הכפתור צאט יחזור לפעול בלי שגיאה?
(נ.ב. ב"ה עדיין כל משתמש יוכל לגשת לצאטים שלו באמצעות הנתיב של היוזר שלו- /chats). -
@יושב-אוהלים אמר בnodeBB | בעקבות השדרוג ל v1.19.0 - תקלה בכניסה לצאט.:
@שמואל4 אמר בnodeBB | בעקבות השדרוג ל v1.19.0 - תקלה בכניסה לצאט.:
מטעם מי ההודעה? זה שגיאה מהתוסף או שגיאה של nodeBB?
התמונה לא עוזרת...
השגיאה הזו זה מהתוסף? אתה מכיר את התוסף. -
-
טוב, האמת קצת קשה לי - והאמת מיותר קצת לבדוק בדיוק ממה זה נגרם בצד של nodeBB. הבעיה היא אי התאמה בין data types.
ביצירת חדר חדש הhook נשלח ככה:getMessages { callerUid: 2, uid: '2', roomId: '8', isNew: false }
מי ששם לב, uid הוא סטרינג.
זה לא תקין, כי זה תמיד int, אבל הוא נשלח כסטרינג. ולכן התנאי:if (data.callerUid !== data.uid && data.callerUid !== 1){ throw new Error("אין גישה לחדר זה"); }
לא מתקיים וזורק שגיאה.
במקרה של התוסף מגיט זה: https://github.com/yossizahn/nodebb-plugin-chat-perms/blob/main/lib.js#L38הפיתרון כמובן פשוט.
בדרך אגב, זה לא בדיוק הבעיה ש @יושב-אוהלים תיאר, הוא אמר ששום גישה לצאט לא עובדת, בכל אופן לא יודע בדיוק מה מותקן אצלו.
-
@שמואל4 תודה רבה על הפיתרון.
@שמואל4 אמר בnodeBB | בעקבות השדרוג ל v1.19.0 - תקלה בכניסה לצאט.:
בדרך אגב, זה לא בדיוק הבעיה ש @יושב-אוהלים תיאר, הוא אמר ששום גישה לצאט לא עובדת, בכל אופן לא יודע בדיוק מה מותקן אצלו.
לא אמרתי את זה, תסתכל שוב.
(נ.ב. ב"ה עדיין כל משתמש יוכל לגשת לצאטים שלו באמצעות הנתיב של היוזר שלו- /chats).
-