טלפון IP המחובר לרשת - הוצאת שיחות מאקסס
-
סליחה שלא הייתי כאן כדי לתחזק את התשובה שלי (לאחרונה אני עסוק עד מוות ועד בכלל), ותודה לדוד על הטיפול המסור.
איזה אנשים מעניינים גרים פה בפורום.
בן אדם מבקש עזרה, עוזרים לו, ומתנצלים... :lol:תודה לכולם..
ושאלה, עכשיו זה יותר תיאורטית.
הדרך הזה של החיוג טוב רק לחיוג של הטלפון שלי, לא?
במקרה של טלפון אחר/חברה אחרת אצטרך משהו אחר?
למה אני שואל, כי בקוד של ארכיטקט זה היה נראה יותר גלובלי, לא כך?פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/05/2017 23:30 (+03:00)
-
הדרך הזה של החיוג טוב רק לחיוג של הטלפון שלי, לא?
במקרה של טלפון אחר/חברה אחרת אצטרך משהו אחר?
למה אני שואל, כי בקוד של ארכיטקט זה היה נראה יותר גלובלי, לא כך?מה שנתתי לך זה בסך הכל קריאה ל HTTP, השיטה הכי רווחת היום זה שאפליקציות ידברו ביניהן דרך קריאות HTTP, כי אז לא ממש משנה איך אתה כותב את הקוד שלך באותו צד. מה שאומר שאתה יכול גם לבנות בעיקרון אקסס שידבר עם תוכנת בינה מלאכותית, וממש ניתן לעשות זאת דרך קריאות HTTP.
אם אתה רוצה לבנות משהו גנרי אתה יכול להשתמש באבסטרקציות שונות בתוך הקוד שלך (שממנו מבוצע החיוג בפועל) כלומר לבנות עוד שכבה שתתווך בין האקסס שלך לבין החייגן, ושם אתה תחליט מה מי מו וכו'.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב15/05/2017 15:13 (+03:00)
-
-
זה תלוי בתוכנה שאיתה החברה מתנהלת, אני לא יודע איפה יושב השרת של המרכזייה שלך, מה שאני ראיתי באסטריסק יש קוד PHP שעושה את העבודה (זה יושב על לינוקס) ואם זו חברה מסודרת ויש שם מישהו עם מבטא רוסי כבד, יש סיכוי שיש להם URL כזה פשוט תשאל אותם.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב16/05/2017 00:09 (+03:00)
-
יש לך את הAPI הפנימי של 015. (ראאיתי שאתה עובד איתם)
כאן
https://www.015pbx.net/local/guide/dev/json/index.htmlפורסם במקור בפורום CODE613 ב16/05/2017 01:34 (+03:00)