הקלטת גלישה במחשב
-
@avramk הכי קל זה fiddler, בד"כ זה מספיק. לצערי, הגירסה הישנה שלהם (classic) כבר לא מתוחזקת והגירסה החדשה (everywhere) הוא בתשלום אבל הישנה בהחלט מספיקה, אי כי הממשק קצת מסורבל ולא נעים.
יש גם את mitmproxy שהוא קוד פתוח ומגיע עם יתרונות (ובעיקר) חסרונות משלו.
זה עובד על ידי שהוא מגדיר עצמו כשרת פרוקסי עבור חיבורי HTTP/S, ואז כל התקשורת עוברת דרכו.יש דברים ש-fiddler לא יתפוס, בראשם: תעבורה שהיא לא HTTP/S. גם יש תוכנות שלא מכבדות את הגדרות הפרקסי של מערכת ההפעלה. יש דרכים שונים לטפל בזה.
יש כלים למתקדמים שמקליטים את כל התעבורה בלי יוצא מן הכלל. המפורסם הוא wireshark. (השני זה Message Analyzer של מייקרוסופט שהיה לו פוטנציאל חזק, אבל בשלב כלשהו הם נטשו את הפיתוח)
היתרון שלהם שהם תופסים את כל התעבורה. החסרון הוא שהם לא יכולים לפענח בשבילך תעבורת HTTPS.זה על רגל אחת...
-
@yossiz אמר בהקלטת גלישה במחשב:
@avramk יש תוכנה קלה מאוד שאולי יספיק לך
https://www.nirsoft.net/utils/live_tcp_udp_watch.htmlזה בודק גם נסיון תקשורת גם במקרה של כשל ביצירת תקשורת ?
אני מעוניין לבדוק באיזה פורט פאסיבי משתמש -
@avramk אמר בהקלטת גלישה במחשב:
זה בןדק גפ נסיוח תקשורת גם במקרה של כשל ביצירת תקשורת ?
אני לא יודע. נסה.
(אגב, תקן שגיאות כתיב)אני מעוניין לבדוק באיזה פורט פאסיבי משתמש
למה לא גילית מראש?
אם הכלי של ניר סופר לא עוזר, אז הכלי ש @shraga הביא אמור לעזור לזה. כמו כן אפשר להסתכל בתעבורה עצמה כי זה לא מוצפנת... לפעמים אפשר להגדיר בקליינט ה-FTP שידפיס ללוג את כל המסרים או אפשר להקליט ב-wireshark ולהסתכל
-