עזרה בחיבור ראוטר חדש (TP-LINK Archer C6U) לשקע טלפון
-
יש לי חיבור אינטרנט 100 מגה (לא סיב אופטי)
הראוטר ממש ישן ועושה בעיות אז קניתי חדש - TP-LINK Archer C6U
לינק לאתר היצרן - https://www.tp-link.com/baltic/home-networking/wifi-router/archer-c6u/אחרי שפתחתי (בבית) אני רואה שאין לו שקע כניסה כמו של טלפון רגיל (כמו בראוטר הישן) אלא שקע ETHERNET (כבל רשת עבה של מחשב)
איך אני יכול לחבר אותו לשקע טלפון רגיל?
תודה מראש!
תמונה (הכחול זה הכניסה והצהובים זה היציאות):
-
@ua אמר בעזרה בחיבור ראוטר חדש (TP-LINK Archer C6U) לשקע טלפון:
יש לי חיבור אינטרנט 100 מגה (לא סיב אופטי)
הראוטר ממש ישן ועושה בעיות אז קניתי חדש - TP-LINK Archer C6U
לינק לאתר היצרן - https://www.tp-link.com/baltic/home-networking/wifi-router/archer-c6u/אחרי שפתחתי (בבית) אני רואה שאין לו שקע כניסה כמו של טלפון רגיל (כמו בראוטר הישן) אלא שקע ETHERNET (כבל רשת עבה של מחשב)
איך אני יכול לחבר אותו לשקע טלפון רגיל?
תודה מראש!
תמונה (הכחול זה הכניסה והצהובים זה היציאות):
מצטער לומר זה מה שנקרא לקנות "חתול בשק"
אני חושב שאם אתה לא יודע לבדוק אם יש במכשיר מודם אז כדאי להתייעץ האם בכלל קנית את המוצר הנכון -
-
@a0533057932
זה שהוא מבקש יוזר וסיסמה של הספק זה לא מודם?אני יחדד את השאלה - אם אני יחבר את ה-Ethernet לשקע טלפון (עם קומבינה כלשהיא) וירשום בראוטר יוזר וסיסמה, זה לא יעבוד?
-
@a0533057932
זה שהוא מבקש יוזר וסיסמה של הספק זה לא מודם?אני יחדד את השאלה - אם אני יחבר את ה-Ethernet לשקע טלפון (עם קומבינה כלשהיא) וירשום בראוטר יוזר וסיסמה, זה לא יעבוד?
לא כי אין לך מודם. המודם הוא לא רק מתאם הוא גם מתקשר עם ה dslm מבצע קידוד לצופן המתאים ומכניס את החבילות כך שיתאימו ל dsl מה שלא יקרה בקומבינה
-
זה שהוא מבקש יוזר וסיסמה של הספק זה לא מודם?
לא, זה בסה"כ אומר שיש לו אפשרות להגדיר חייגן (כמו שאתה יכול להגדיר בWindows למשל).
כלומר הוא יודע לומר למודם לאן להתקשר.
המודם משמש להמרת האות DSL מבזק לנתונים דיגיטליים.
הראוטר (או בשמו העברי: נתב) משמש לניתוב התנועה בין כמה נקודות ברשת.
המודם של בזק כיום הוא בד"כ גם נתב.
תוכל לחבר כבל רשת מהמודם\נתב של בזק לתוך הראוטר (בכניסה הכחולה) כדי שכל המכשירים יתקשרו ביניהם או עם האינטרנט דרך הראוטר, זה עשוי לשפר את המהירות.