חסימת אינטרנט חוץ מכתובות מסוימת
-
@אינטרקום אמר בחסימת אינטרנט חוץ מכתובות מסוימת:
@מאן-דאמר-1
יש כלי נפלא לזה.
אתה בעצם צריך רשימה לבנה, מה שאומר שהכל חסום חוץ ממה שברשימה, שם אתה יכול להכניס את הכתובת המבוקשת.
חסימה +רשימה לבנה.zip להורדה בעברית.
זו תוכנה חינמית.
בהצלחה. -
@shraga
נכון, אבל הוא ביקש משהו חובבני.אבל אם כבר הערת על כך, אני רוצה להדגיש, הכלי הזה אינו תחליף לחסימה מקצועית או סינון מקצועי.
הוא בס"ה כלי עזר לחסימה נגד ילדים או משהו כזה (ולא נגד ילדים של דורנו, שיודעים לעקוף הכל יותר טוב ממנו). -
@מאן-דאמר-1 אמר בחסימת אינטרנט חוץ מכתובות מסוימת:
אני רוצה לחסום מחשב מהשימוש באינטרנט ע''י תוכנה אולם אני חייב שישאר פתוח לכתובת אחת (קול הלשון) ההיתי שמח עם מישהו יוכל לעזור בנידון (גם חסימה חובבנית יעזור)
תודה רבהלמה שלא תיקח את האינטרנט של קול הלשון?
-
@a0533057932 אמר בחסימת אינטרנט חוץ מכתובות מסוימת:
אני רוצה לחסום מחשב מהשימוש באינטרנט ע''י תוכנה אולם אני חייב שישאר פתוח לכתובת אחת (קול הלשון) ההיתי שמח עם מישהו יוכל לעזור בנידון (גם חסימה חובבנית יעזור)
תודה רבהלמה שלא תיקח את האינטרנט של קול הלשון?
Ipvpn
-
@a0533057932 כי אני יושב על רשת של אתרוג ואני חייב אותה למחשבים אחרים
ולמיטב מה שהבנתי מקול הלשון הרשת שלהם זה תוכנית בנטפרי -
@a0533057932 כי אני יושב על רשת של אתרוג ואני חייב אותה למחשבים אחרים
ולמיטב מה שהבנתי מקול הלשון הרשת שלהם זה תוכנית בנטפריהרשת שלהם היא ללא אינטרנט כלל בשיטת ה ipvpn
-
-
@שלל אמר בחסימת אינטרנט חוץ מכתובות מסוימת:
@sh774 למיטב ידיעתי זה היה פעם. אבל היום הם דורשים אינטרנט רגיל, כדי שזה יפעל חלק ללא בעיות.
אני טועה???אני חצי מתחזק עמדה כזאת אנחנו מתחברים על תשתית בזק לספק נטוויזן ברשת יש fortigate של קול הלשון ויש גישה לכתובת ip פנימית של קול הלשון שאותה צריך לכתוב בקובץ ה hosts תחת קול הלשון
רשמית הכל מול קול הלשון תכלס מול נטוייזן יותר קל -
@מאן-דאמר-1 אפשר גם עם K9. בקטגוריות צריך לחסום הכל לגמרי, ולאשר רק בכתובות מה שרוצים. חוסם גם את אקספלורר. בצד יש משהו כחול כזה קצת מציק.. (וכנ"ל זה ממש לא תחליף לחסימה אמיתית..) k9-webprotection.exe
-
-
@אינטרקום אמר בחסימת אינטרנט חוץ מכתובות מסוימת:
@eee-0
לפי הידוע לי, החברה שפיתחה את K9 נסגרה, והם יותר לא מפתחים את התוכנה הזו. יעוי' פה.
מה שאומר שהיא לא רלונטית עם העדכונים החדשנים של הגלישה.הטכנאי שהיה חוסם אצלנו את המחשבים, אמר לי שהיא כבר לא כ"כ אפקטיבית, כך שאין לסמוך עליה.
כמובן שכחסימה חובבנית היא בסדר.
היא מעולם לא הייתה אפקטיבית
כלומר כל עוד ולא יודעים מה הקובץ למחוק היא חוסמת
אולם לא מסובך לגלות איזה קובץ מוחקים והיא כבר לא עובדת -
@a0533057932 במצב רגיל לא ידוע לי על אפשרות למחוק קובץ חיוני מאחר והוא עולה ישר עם המערכת (אם יש דרך כזו אשמח שתפרט לי במייל 0361702@GMAIL.COM כי אני משתמש בה.. מקווה שזה לא מעבר על חוקי הפורום..), אמנם קל לעקוף את זה אבל זה כבר עניין אחר ומשתמש פשוט על הרוב לא מודע לזה..
@מאן-דאמר-1 אם תבחר ב UrlDisabler הייתי ממליץ להסיר את אקספלורר. כנראה צריך הרשאות.. NTFSAccess.exe זו תוכנה ניידת פשוטה שנותנת הרשאות (לחץ BROWSE דפדפף לתקיית התוכנה בחר ו GRANT ואח"ז תוכל למחוק)