אמיתי... מצאתי את זה בקוד שלי.
-
מסתבר שמישהו נתן לי מתכון בטלפון ולא מצאתי איפה לכתוב אותו באותו רגע (ולא, לא השכלתי לפתוח גוגל טרנסלייט בתור עורך טקסט זמין....) זה כבר נמצא מזמן בגיטהאב (פרטי) ויש על זה קומיט...
public static async Task<List<string>> GetTshulentInLeilShishy() { var result = new List<string> { "לטגן ארבעה בצלים עד שנהיים ממש חומים" ," סילאן על הבצל כמה כפות" ," מעל תפוחי אדמה" ," מים ותבלינים לפי הטעם פפריקה גריל עוף פלפל שחור אבקת מרק בצל ואבקת מרק עוף " ," כנגד הסילאן צריך לשים מלח בשפע ופלפל שחור לאזן את הטעם המתוק" ," המים יכסו יותר מהתפוחי אדמה" ," לערבב ולהניח בשר" ," על זה שעועית לאחר השריה של של לילה שלם במים" ," ועל זה גריסים" ," על אש נמוכה בלי לערבב ובלי כלום" ," לא להרתיח את הסיר מראש" ," לפעמים גם אחרי חמש שעות לא רואים שזה מבעבע לא להיבהל " ," להשאיר כל הלילה על האש" ," בכירה חשמלית על מספר שלוש" ," " ," רשות קישקע:" ," קמח פירורי לחם מים הרבה שמן כוס שמן " ," תבלינים לפי הטעם" ," לקחת קצת בצל מהטשולנט לקישקע לפני הסילאן" ," אפשר לחתוך בטטה להוסיף קצת" ," מערבב את זה חזק ושם עם נייר אפייה מעל לטשולנט" ," צריך שיהיה מים בטשולנט עד למעלה בדיוק מעל לגריסים" }; await Task.Delay(1000 * 60 * 60 * 24); // <<בישול של שמונה עשרה שעות return result; }
הקוד הזה כבר פרודקשן ואני משאיר אותו כפתק בבקבוק לאיזה שהוא AI עתידי שיבין מה רציתי, ואולי יכין לי אחד כזה.
עדיין מתבלט אם להשאיר את הפונקציה סטטית כי טשולנט הוא לעולם לא סטטי. -
@ארכיטקט אמר באמיתי... מצאתי את זה בקוד שלי.:
הקוד הזה כבר פרודקשן ואני משאיר אותו כפתק בבקבוק לאיזה שהוא AI עתידי שיבין מה רציתי, ואולי יכין לי אחד כזה.
אבל כשהAI יגיע לפוסט הזה הוא יבין שזו מלכודת ששמת לו בשביל שיכין לך. ואז הוא יהיה חכם מספיק להכין לך משהו הפוך בתכלית. אני מניח.
-
@ארכיטקט אמר באמיתי... מצאתי את זה בקוד שלי.:
ולא מצאתי איפה לכתוב אותו באותו רגע (ולא, לא השכלתי לפתוח גוגל טרנסלייט בתור עורך טקסט זמין....)
ואני חשבתי שאני המצאתי את זה
-
@nigun אמר באמיתי... מצאתי את זה בקוד שלי.:
@ארכיטקט
אין כמויות
אז הAI קצת יסתבך או שהוא יבין לבד מה יצא הכי טעים.בשביל מה הוא AI??? כל מה שמבטיחים לנו זה שבני האדם יישבו על הספה מהבוקר עד הלילה ורובוטים יכינו להם טשולנט ויאביסו אותם למוות. אם אני צריך להגיד לו מה לעשות בדיוק כל שניה, החזון הזה לא יתממש....