מחפש תוכנה וכדו' (לע"ע חינמית) לניהול גמח כספים
-
@צור אחהמ"ר אם יורשה לי לומר מילה, ותודה שהרמת לי..
גמ"ח לניהול כספים דורש אחריות כבדה, יש פה כסף של אנשים, אסור שיהיה טעויות, וניהול כספים ותשלומים מועד לטעויות, בוודאי בגמ"ח שהכל מתנהל בקלילות מסוימת, וד"ל.בפרט כשמדובר בציבור, חייב אחריות, לכן אני קובל על התרבות אצלנו, כיון שמדובר בגמ"ח אז חייבים להשיג משהו חינם, ולאו דוקא בגמ"ח, גם באירועים ובצרכים ציבוריים, אדרבא בגלל שמדובר בכספי ציבור 'אין ציבור עני' צריך לחפש תוכנה בתשלום, ולא בגלל שחינם זה לא טוב, בטח כשהמשתמשים שהציעו כאן חזקה עליהם שמדובר ברמה הטובה ביותר.
רק כשמשלמים, ליוצר יש אחריות, ולהוסיף אחריות לדבר, זו האחריות של בעל הגמ"ח. רק שאצלנו בציבור מעדיפים להתנדב בלי לקחת אחריות, ובצדק. ואת תוצאות התרבות הזו אנחנו רואים ומשלמים את מחירה בכל תחום... א"צ להזכיר.
הדברים לא נכתבים באופן אישי כלפי המקרה שלך יתכן וזה גמ"ח משפחתי או מתחיל כפי שמשתמע, רק הזדמנות לעורר על הנקודה.
נ.ב אני מתעסק בתחום הפיתוח לעמותות, והדברים נכתבים ככל הנראה גם מנגיעה אישית. קח בערבון מוגבל את דברי.
-
@אבי-203
לאבי שליט"א יש גמ"ח כספים פרטי, הוא מנהל את הרישום בתוכנה שלא כל כך מיועדת לזה, אבל מסתדר ככה במשך שנים, ניסיתי בצעירותי למצוא לו תוכנה שתקל עליו והמחירים שקיבלתי היו מאוד גבוהים בשביל גמ"ח פרטי, למעשה בסופו של יום הוא מסתמך על השטר חוב ולא על מה שכתוב במחשב.
לא יודע איך זה מתנהל בגמ"ח ציבורי, אבל גם שם נראה לי מה שקובע בסופו של יום זה השטר ולא מה שכתוב בתוכנה, כך שמספיק כלי קטן ויעיל שעושה את העבודה ובלי תוכנה SaaS שלא תמיד שווה את המחיר ולא תמיד נותנת אחריות. -
@nigun אמר במחפש תוכנה וכדו' (לע"ע חינמית) לניהול גמח כספים:
נראה לי מה שקובע בסופו של יום זה השטר ולא מה שכתוב בתוכנה,
השאלה היא אם יש מישהו שמשווה את מה שכתוב בשטר לבין ההחזרות. כי לכאורה סומכים על התוכנה שההלוואה נסגרה ולא מסתכלים בשטר ומשווים
-
@יוס י שלי חבר שבנה תוכנה מאוד יפה ונוחה אם אתה מעוניין לקנות דבר איתי בפרטי KING.COM05444@GMAIL.COM