נוסחה לחישוב מידות C#
-
שלום!
אני צריך נוסחה לחישוב מידות תלמודיות לדוג' כאסקלב יגודו
עשיתי חישוב של ביצה:public Form1() { InitializeComponent(); comboBox1.SelectedIndexChanged += Calculate; numericUpDown1.ValueChanged += Calculate; } string[] types = { "ביצה", "לוג", "קב", "סאה", "איפה", "כור" }; int[] quantity = { 1, 6, 4, 6, 3, 10 }; private void Calculate(object sender, EventArgs e) { string str = label1.Text = ""; double num = 1; switch (comboBox1.SelectedIndex) { case 0: for (int i = 0; i < 6; i++) { num *= quantity[i]; str += $"{types[i]}: {decimal.ToDouble(numericUpDown1.Value) / num}\n"; } break; } label1.Text = str; }
אבל צריך שיהיה אפשר לחשב גם לוג וקב וכו'
ואני רוצה עזרה בבניית נוסחה שתתאים לכל המידות
תודה! -
שלום!
אני צריך נוסחה לחישוב מידות תלמודיות לדוג' כאסקלב יגודו
עשיתי חישוב של ביצה:public Form1() { InitializeComponent(); comboBox1.SelectedIndexChanged += Calculate; numericUpDown1.ValueChanged += Calculate; } string[] types = { "ביצה", "לוג", "קב", "סאה", "איפה", "כור" }; int[] quantity = { 1, 6, 4, 6, 3, 10 }; private void Calculate(object sender, EventArgs e) { string str = label1.Text = ""; double num = 1; switch (comboBox1.SelectedIndex) { case 0: for (int i = 0; i < 6; i++) { num *= quantity[i]; str += $"{types[i]}: {decimal.ToDouble(numericUpDown1.Value) / num}\n"; } break; } label1.Text = str; }
אבל צריך שיהיה אפשר לחשב גם לוג וקב וכו'
ואני רוצה עזרה בבניית נוסחה שתתאים לכל המידות
תודה!@נ-נח קח משהו זריז ב JS
מידות = {} מידות.ביצה = 1 מידות.לוג = מידות.ביצה * 6 מידות.קב = מידות.לוג * 4 מידות.סאה = מידות.קב * 6 מידות.איפה = מידות.סאה * 3 מידות.כור = מידות.איפה * 10 // כמה לוגין יש בסאה? מידות.סאה / מידות.לוג -
@נ-נח קח משהו זריז ב JS
מידות = {} מידות.ביצה = 1 מידות.לוג = מידות.ביצה * 6 מידות.קב = מידות.לוג * 4 מידות.סאה = מידות.קב * 6 מידות.איפה = מידות.סאה * 3 מידות.כור = מידות.איפה * 10 // כמה לוגין יש בסאה? מידות.סאה / מידות.לוג@יוסף-בן-שמעון אשריך! עוזר לי מאד!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות