קבלת ערך מערך במידה ויש שם ערך אחר
-
שלו' רב. אחרי כמה נסיונות שנכשלו מבקש עצה.
אני כותב בPHP וצריך לטפל בערכי JSON אלו.{ "data" : [ { " "language" : "en", "expires" : "25-01-22" locked" : "0", }, { "language" : "he", "expires" : "31-12-21" locked" : "1", },אני מבקש לקבל את הערך של locked במידה ו language == לen.
חבל לי להשתמש בלולאה שעוברת על כל המערך כי הוא גדול מאוד.
יש מושג של גנרטור אך לא הצלחתי להשתמש בו כראוי.
תודה רבה למסייעים. -
שלו' רב. אחרי כמה נסיונות שנכשלו מבקש עצה.
אני כותב בPHP וצריך לטפל בערכי JSON אלו.{ "data" : [ { " "language" : "en", "expires" : "25-01-22" locked" : "0", }, { "language" : "he", "expires" : "31-12-21" locked" : "1", },אני מבקש לקבל את הערך של locked במידה ו language == לen.
חבל לי להשתמש בלולאה שעוברת על כל המערך כי הוא גדול מאוד.
יש מושג של גנרטור אך לא הצלחתי להשתמש בו כראוי.
תודה רבה למסייעים.@יצירה
לא מכיר את המושג גנרטור אדרבא אשמח ללמוד אבל אני מניח שהגנרטור בעצם עובר על כל המערך בלולאה -
@יצירה
לא מכיר את המושג גנרטור אדרבא אשמח ללמוד אבל אני מניח שהגנרטור בעצם עובר על כל המערך בלולאה -
@ivrtikshoret איני יודע מהו ההבדל בדיוק. זה וודאי הרבה פחות שורות מאשר לולאה + לעצור כשיש תנאי ואז לשלוף את הערך.
למשל @yossiz שיח' השיב בעבר פתרון כעי"ז בשורה אחת.@יצירה
לא מבין מה הבעיה ממש פשוט ככה:$str = json_decode($str,true); $str = $str ["data"]; foreach($str as $stra){ if($stra["language"]=="en"){ $locked=$stra["locked"];break; } }
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות