נטסטיק מעולה | יש ביותר זול?
- 
- 
@אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @chv אין שם 320 ולכן זה גם לא בדיוק אותו מוצר.  עריכה התבלבלתי לא אחזתי שזה 230 וזה 320.. סליחה! 
 בכל אופן זה עובד טוב (הנטסטיק)@פלורידה יש לי את המוצר הזה ואני משתמש בו יומיומי. זה מעולה ומה שבטוח - שזה מקורי 
- 
@אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @chv אין שם 320 ולכן זה גם לא בדיוק אותו מוצר.  עריכה התבלבלתי לא אחזתי שזה 230 וזה 320.. סליחה! 
 בכל אופן זה עובד טוב (הנטסטיק)@פלורידה יש לי את המוצר הזה ואני משתמש בו יומיומי. זה מעולה ומה שבטוח - שזה מקורי 
- 
@chv אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: עריכה התבלבלתי לא אחזתי שזה 230 וזה 320.. סליחה! אז זה לא כמו שיש לי עכשיו? 
- 
- 
@אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @שוהם307 זה דגם קצת יותר מתקדם ומהיר של אותה חברה. אתה בטח מתכוין שלי יש את היותר מהיר, כי שלי זה 320 ומסתבר שהוא יותר מתקדם מ 230. לא?! @שוהם307 אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @שוהם307 זה דגם קצת יותר מתקדם ומהיר של אותה חברה. אתה בטח מתכוין שלי יש את היותר מהיר, כי שלי זה 320 ומסתבר שהוא יותר מתקדם מ 230. לא?! ממש לא, התכוונתי בדיוק למה שכתבתי שזה יותר מהיר משלך. אולי בהזדמנות יהיה לי זמן להסביר מה אומרים המספרים בדגם לפני ואחרי המקף - 
- 
@שוהם307 אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: @שוהם307 זה דגם קצת יותר מתקדם ומהיר של אותה חברה. אתה בטח מתכוין שלי יש את היותר מהיר, כי שלי זה 320 ומסתבר שהוא יותר מתקדם מ 230. לא?! ממש לא, התכוונתי בדיוק למה שכתבתי שזה יותר מהיר משלך. אולי בהזדמנות יהיה לי זמן להסביר מה אומרים המספרים בדגם לפני ואחרי המקף - @אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: אולי בהזדמנות יהיה לי זמן להסביר מה אומרים המספרים בדגם לפני ואחרי המקף - בקצרה: 
 לך יש HUAWEI E5576-320
 לעומת Huawei E5783B-230המספר בן 4 ספרות לפני המקף הוא הדגם ותוכל לראות שהדגם היותר מתקדם אכן מספר יותר גבוה מהדגם שלך. 
 3 הספרות אחרי המקף מציינות תת-דגם שמשמעותו העיקרית איזה תדרים נתמכים בסטיק.
- 
@אלי-tza אמר בנטסטיק מעולה | יש ביותר זול?: אולי בהזדמנות יהיה לי זמן להסביר מה אומרים המספרים בדגם לפני ואחרי המקף - בקצרה: 
 לך יש HUAWEI E5576-320
 לעומת Huawei E5783B-230המספר בן 4 ספרות לפני המקף הוא הדגם ותוכל לראות שהדגם היותר מתקדם אכן מספר יותר גבוה מהדגם שלך. 
 3 הספרות אחרי המקף מציינות תת-דגם שמשמעותו העיקרית איזה תדרים נתמכים בסטיק.
- 
@אלי-tza תודה על ההסבר, 
 אבל אתה בעצם אומר שלמרות שה 230 יש בו פחות תדרים הוא עדיין תומך פה בארץ בצורה מלאה.
 אמת?
- 
פוסט זה נמחק!