להטעין מחשב נייד עם מטען נייד
-
יש לי מחשב נייד של חברת Lenovo סדרת ThinkBook, ואני רוצה להטעין אותו בדרך.
בעבר ניסיתי להטעין אותו עם מטען של הפלאפון עם יציאת Type C, (לא סתם חשבתי שזה יצליח להטעין, אלא ראיתי שחבר שלי מטעין את המחשב שלו עם כבל שמחובר למטען USB רגיל, והמחשב שלו זה ideapad של חברת Lenovo.. והוא אכן מטעין את המחשב ע"י זה).אני רוצה להטעין את המחשב עם מטען נייד, וכאן אני שואל איזה מטען נייד אני צריך.. איזה חוזק, כמה אמפרים, וואט, וולט, ועוד שאר מרעין בישין..
חשמל זה הצד החלש שלי, לכן אם אפשר קצת להסביר לי ו/או לתת קישורים שיעזרו לי להבין מה אני צריך - אני אשמח מאוד.המחשב שלי כאן בקישור.
וכיון שהמחשב שלי יקר בשביל להיות שפן ניסיון - בבקשה מי שלא בטוח בדבריו - שלא יכתוב הפעם.. תודה!
-
@זלמן אמר בלהטעין מחשב נייד עם מטען נייד:
יש לי מחשב נייד של חברת Lenovo סדרת ThinkBook, ואני רוצה להטעין אותו בדרך.
בעבר ניסיתי להטעין אותו עם מטען של הפלאפון עם יציאת Type C, (לא סתם חשבתי שזה יצליח להטעין, אלא ראיתי שחבר שלי מטעין את המחשב שלו עם כבל שמחובר למטען USB רגיל, והמחשב שלו זה ideapad של חברת Lenovo.. והוא אכן מטעין את המחשב ע"י זה).אני רוצה להטעין את המחשב עם מטען נייד, וכאן אני שואל איזה מטען נייד אני צריך.. איזה חוזק, כמה אמפרים, וואט, וולט, ועוד שאר מרעין בישין..
חשמל זה הצד החלש שלי, לכן אם אפשר קצת להסביר לי ו/או לתת קישורים שיעזרו לי להבין מה אני צריך - אני אשמח מאוד.המחשב שלי כאן בקישור.
וכיון שהמחשב שלי יקר בשביל להיות שפן ניסיון - בבקשה מי שלא בטוח בדבריו - שלא יכתוב הפעם.. תודה!
אני מטעין THINKPAD בעזרת מטענים שונים של טייפ סי
לדוגמא 15W של סמסונג
וכד'
הם מטעינים מאד לאט מול המטען 65W המקורי שלי אבל הם מטעינים
הראשי USB הרגילים לעומת זאת לא מטעינים בכללובהתאם במטען נייד
מה שיכול להוציא הספקים גבוהים עובד מה שלא לא -
@a0533057932 אמר בלהטעין מחשב נייד עם מטען נייד:
THINKPAD
מעניין, כי זה גם מחשב חזק.. אבל אני לא מצליח להטעין את שלי עם מטען Type C רגיל של טלפונים...
איזה פרמטר אני צריך לבדוק כשאני קונה את המטען נייד?
-
@זלמן אמר בלהטעין מחשב נייד עם מטען נייד:
THINKPAD
מעניין, כי זה גם מחשב חזק.. אבל אני לא מצליח להטעין את שלי עם מטען Type C רגיל של טלפונים...
איזה פרמטר אני צריך לבדוק כשאני קונה את המטען נייד?
האם קנית מטען לטעינה מהירה
או מטען פשוט של אמפר \ 2 אמפר? -
האם קנית מטען לטעינה מהירה
חח כולם כותבים טעינה מהירה היום ככה שלא הבחנתי...
-
-
@מרכז אמר בלהטעין מחשב נייד עם מטען נייד:
@אלי-tza אמר בלהטעין מחשב נייד עם מטען נייד:
@מרכז פרסמת קישור שותפים (אפילייט בלעז) ובכך עברת על חוקי הפורום. עכשיו יותר ברור?
איפה פרסמתי קישור שיווקי?
כוונתו שהקישור שהבאת הוא שיווקי
לא חייב להיות שאתה מודע לכך -
@מרכז פרסמת קישור שותפים (אפילייט בלעז) ובכך עברת על חוקי הפורום. עכשיו יותר ברור?
לא חייב להיות שאתה מודע לכךקיצער, אני לא טמבל, ב"ה, אמנם שכחתי מהכלל הזה, אבל תכלס הקישור שהבאתי הוא לא קישור שיווקי. הוא קישור שאני מקבל בעת שיתוף מוצר מאלי אקספרס.
הסיבה שקצת 'מרחתי' כי אני שונא את העניין שעל כל הפרת כלל הכי קטנה, תוך זמן קצר נזעקים לצעוק על כך, אם עברתי על כלל שהוא (ודאי כשמדובר בשוגג) תנו למנהלים לטפל בזה, ולמחוק מה שצריך, ואם צריך אז להעניש או לצעוק, אבל מה שלא עניינכם, לא עניינכם.
תודה.אגב לגבי השורה השניה שכתבת 'לא חייב להיות שאני מודע' הוא כל כך נכון, כי הרבה פעמים אפשר להכניס קישור שיווקי בלי לשים לב (למשל אם נכנסתי לאלי אקספרס דרך קישור שיווקי אחר, מאותו רגע כל הגלישה שלי באותה התחברות, תהיה 'שיווקית' וכל קישור שאני יעתיק יהיה שיווקי לאותו אחד שהפנה לראשונה)
-
לא חייב להיות שאתה מודע לכךקיצער, אני לא טמבל, ב"ה, אמנם שכחתי מהכלל הזה, אבל תכלס הקישור שהבאתי הוא לא קישור שיווקי. הוא קישור שאני מקבל בעת שיתוף מוצר מאלי אקספרס.
אני מאמין לך, כתבתי את מה שכתבתי כיון שלאחר הלחיצה על הקישור והניתובים כתובת ה-URL כוללת את הטקסט הבא:
aff_fcid=188bb92770f14f68995ea272ebcca585-1627580499581-00305-_vBasNF&tt=MG& aff_fsk=_vBasNF& aff_platform=default&sk=_vBasNF& aff_trace_key=188bb92770f14f68995ea272ebcca585-1627580499581-00305-_vBasNF
וצ"ע
הסיבה שקצת 'מרחתי' כי אני שונא את העניין שעל כל הפרת כלל הכי קטנה, תוך זמן קצר נזעקים לצעוק על כך, אם עברתי על כלל שהוא (ודאי כשמדובר בשוגג) תנו למנהלים לטפל בזה, ולמחוק מה שצריך, ואם צריך אז להעניש או לצעוק, אבל מה שלא עניינכם, לא עניינכם.
תודה.זאת דעתך והיא כמובן לגיטימית, דעתי הייתה להעיר בשתי מילים בלי אפילו לדווח או לתייג את המנהל. צעקה זה בטח לא היה.
אגב לגבי השורה השניה שכתבת 'לא חייב להיות שאני מודע' הוא כל כך נכון, כי הרבה פעמים אפשר להכניס קישור שיווקי בלי לשים לב (למשל אם נכנסתי לאלי אקספרס דרך קישור שיווקי אחר, מאותו רגע כל הגלישה שלי באותה התחברות, תהיה 'שיווקית' וכל קישור שאני יעתיק יהיה שיווקי לאותו אחד שהפנה לראשונה)
בהחלט זה נכון ולכן כאמור הערתי בשתי מילים בלי לדווח כלל.
לעצם העניין מעניין שקישור לשיתוף מוצר מפעיל אפילייט לא ידוע.