איך מוסיפים בPDF עמוד ריק אחרי כל עמוד בעמודים מרובים
-
יש לי כמה תוכנןת של pdf
-
יש לי כמה תוכנןת של pdf
@ek0583232948
אלו תוכנות יש לך?
בכל תוכנה סדר הפעולות שונה.. -
@ek0583232948
אלו תוכנות יש לך?
בכל תוכנה סדר הפעולות שונה..@shraga יש לי אדובי פרו 10
PDFXEdit
עורך PDF Foxit -
@shraga יש לי אדובי פרו 10
PDFXEdit
עורך PDF Foxitאמור להיות אפשרי באמצעות הרצת פקודת הJS הזו באקרובט (לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן להריץ את הjs באקרובט):
var start = 1; // start at page 1 var jump = 1; // jump every 1 pages for (var i=start; i<this.numPages+1; i=i+jump) { // Loop until past the end of the file this.newPage(i); // Inject the blank page after the current page i++; // Advance a page to account for the one we just added } -
@shraga יש לי אדובי פרו 10
PDFXEdit
עורך PDF Foxit@ek0583232948 אמר באיך מוסיפים בPDF עמוד ריק אחרי כל עמוד בעמודים מרובים:
PDFXEdit
@shraga אמר באיך מוסיפים בPDF עמוד ריק אחרי כל עמוד בעמודים מרובים:
אמור להיות אפשרי באמצעות הרצת פקודת הJS הזו באקרובט (לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן להריץ את הjs באקרובט):
אין לי אקרובט. אבל יש לי PDFXEdit.
שם זה נמצא בכרטיסיית "טופס" לחצן "Javascript מסוף"
תדביק את הקוד ש@shraga הביא ותלחץ על "להריץ"
אפשר להתאים את הקוד שזה יפעל על טווח מסויים או שיכניס אחרי כל דף שני וכו'.
-
אמור להיות אפשרי באמצעות הרצת פקודת הJS הזו באקרובט (לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן להריץ את הjs באקרובט):
var start = 1; // start at page 1 var jump = 1; // jump every 1 pages for (var i=start; i<this.numPages+1; i=i+jump) { // Loop until past the end of the file this.newPage(i); // Inject the blank page after the current page i++; // Advance a page to account for the one we just added }@shraga @ek0583232948
קובץ>אשף הפעולות>צור פעולה חדשה
עוד כלים>בצע JavaScript
לבחור בלחצן אפשרויות
ושם להדביק את הקודנ.ב. אם כבר אני מוסיף פה קוד שמגיע אצלי לשימוש,
לשכפל את כל העמודים במסמך/* שכפל את כל העמודים במסמך */ for (var i=this.numPages-1; i>=0; i--) { this.insertPages(i, this.path, i); }
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות