K300 שימושים שונים
-
@זעירא אני חושב שמה שמציק לרחמים הוא העובדה שאנשים מסתכלים על כל הנושא של בטיחות כעל איזושהי המלצה
אני נכנסתי פעם לבית מסוים שהדיף ניחוחות K300 למרחקים
הסיבה היתה צילינדר לא משומן....בני הבית הסתובבו עם כאבי ראש וסחרחורות עד הלילה...
העולם צריך להתנהל כתקנו. יש צורך לשמן ציר? קונים שמן. להסיר דבק? קונים אציטון. וכו'.
בסוף עוד ינקו את הכיריים עם בנזין...
-
@מעלה-ומוריד אמר בK300 שימושים שונים:
אני נכנסתי פעם לבית מסוים שהדיף ניחוחות K300 למרחקים
הסיבה היתה צילינדר לא משומן....עוד הערה קטנה בקשר לשימוש סביר:
לעיתים אני נכנס למקום כלשהו, והוא פשוט מריח עד כדי כאבים בדרכי הנשימה,
ומתברר שלא תמיד זה בגלל צילינדר תקוע, לפעמים זה אנשים (או נשים) היסטריים לחרקים בצורה בלתי מתקבלת על הדעת.
ואני תמיד אומר:החומר הזה הורג חרקים בכמות קטנה, ובני אדם בכמות גדולה!!
אף פעם לא צריך להגזים!
אפשר לרסס, אבל לא למלא את החלל. זה פשוט מסוכן. -
תודה רבה לכל המגיבים @רחמים @מעלה-ומוריד @מטעמים @פלורידה @shraga @אהרן ולכל שאר מצביעי הבעד [והנגד ] שהקדישו מזמנם ע"מ לחדד את נושא הבטיחות.
קיבלתי את הדברים.
וכאן סיכום עניין הזהירות כפי העולה מהנושא הזה.
א. בכל מוצר שהוא יש להכיר את כל הנחיות הבטיחות.
ב. יש להיצמד להנחיות הבטיחות בוודאי מי שלא בקי בעומקם של דברים כיצד הם פועלים ומה משמעות הסיכונים.
ג. גם מי שבקי בכל הנ"ל- אילתורים זה לא דרך חיים, זה טוב למקרי חירום בלבד.
ושוב תודה וערב טוב! -
ברגע הראשון נהניתי מאד ממה ש @זעירא הביא לנו פה, וכעסתי (וגם צחקתי) על @רחמים .
אבל אחרי שהענין נרגע, וכולם הסכימו פחות או יותר, אספר סיפור אמיתי ששמעתי מכלי לא רחוק (כלי שני או שלישי), ולאחמ"כ מעוד מקור.אדם שהילדה שלו לא הצליחה להתפטר מהכינים, התיז K300 (אני לא יודע באיזו כמות), מה שקרה בהמשך הוא שהיא התחילה לפרכס וכו', הוא כמובן פחד לספר לצוות ההצלה מה הוא עשה, ולכן טען שהוא לא יודע מה קרה.
אך באמבולנס לא הצליחו לייצב את מצבה, עד שאחד מהם מאנ"ש שאל אותו בשקט תגיד בדיוק מה היה.
לאחר שהוא סיפר לו, הסביר איש ההצלה שנסיון ההצלה בדרך כלל הוא על ידי הרגעת/הרדמת המוח, אלא שבמקרה הזה ה-K300 מרדים את המוח (זו הפעולה שלו כנגד החרקים), ולכן צריך לפעול הפוך, להעיר את המוח, ברוך השם הילדה ניצלה. -
אני מדגיש שאין כאן שום עידוד להשתמש בחומר
הייתי צריך לטבול כלים, והיה על הכלי מדבקה עקשנית נורא
כמובן שניסיתי בכל האפשרויות המקובלות, כולל כל החומרים טרמפנטין וכו', ולשוא.נמלכתי בייצרי ולא עמדתי בפיתוי... לקחתי ספוג ריססתי עליו שפריץ של k300 וניקיתי את המדבקה. תוך חצי דקה לא נשאר זכר!!!!!!!
-