איפה ניתן לקבל מערכת טלפונית?
-
לצורך שיעור הנמסר בטלפון אני רוצה לפתוח מערכת טלפונית שאפשר להגדיר שהוא יתקשר בשעה קבוע בכל שבוע לכל הנרשמים וכשהם עונים יש חדר ועידה שכולם יכולים לשמוע ולשאול וכדו'
אני רוצה חברה כשרה (לא ימות) אשמח לדעת האם מישהו יודע באיזה חברות זה בר ביצוע (לא איכפת לי לשלם מחיר סביר). -
הבעיה היא שע"פ הועדה אסור לאפשר חדר ועידה בלי מנהל
בימות המשיח אפשר לאפשר ע"י חתימה על מסמך מיוחד, אבל לא מכיר משהו כזה בשאר החברות.וכן לא נראה לי שיש בקולכשר אפשרות לתזמון קמפיין (אולי יש, לא מכיר באמת את המערכות שלהם) בטלביפ יתכן ויש כי בקליקול יש אפשרות לתזמונים, וטלביפ אמור לשבת על אותה מערכת.
וגם בימות התזמון הוא רק חד פעמי, אם אתה רוצה שיהיה כל יום צריך להשתמש בAPI (או לקוות שהנציג בשירות לקוחות יזרום ויסכים לעשות תזמון קבוע, היו לי לקוחות שהצליחו והיו כאלו שאמרו להם שאין אפשרות כזו) -
נראה לי שטלקליק עונה על הצרכים,
כפי שזכור לי בימות הקורונה לא היה חסר כלום, ונראה לי שהם השתפרו הרבה יותר מאז.@nigun אמר באיפה ניתן לקבל מערכת טלפונית?:
הבעיה היא שע"פ הועדה אסור לאפשר חדר ועידה בלי מנהל
בימות המשיח אפשר לאפשר ע"י חתימה על מסמך מיוחד, אבל לא מכיר משהו כזה בשאר החברות.אפשרי גם, ע"י חתימה על מסמך.
-
אני מעדכן, התקשרתי להקו של וועדת הרבנים משמיעים שמה רשימה של 10+ חברות, שלחתי מייל לכמה מהם וקיבלתי ראשון תשובה ממרכז הקוים https://merkaz-hakavim.co.il/
פתחתי אצליהם קו ואני מאוד מרוצה, יש להם ממשק גרפי נוחה ויפה, המון אופציות של תזמון קבוע, דחות וכו'
(עד היום ראיתי רק הממשק של קולכשר שממש חסר שמה המון דברים, א"א להגדיר ולראות כמעט כלום לבד, הכול זה דרך השירות לקוחות שלהם - האמת שהם לא בנויים לקוים כאלו יותר למערכות מכירה צרכים מיוחדים וכדו')
לוקח כמה דקות להבין איך הכול עובד, אבל שלחו לי סרטון וכמה קבצים שמסביר.
אני מעלה תמונות להתרשמות.
-
@nigun אמר באיפה ניתן לקבל מערכת טלפונית?:
@chocolate
מרכז הקווים זה ריסיילר של קליקול.הם לא חברה עצמאית?
-
@a0533057932 אמר באיפה ניתן לקבל מערכת טלפונית?:
@nigun אמר באיפה ניתן לקבל מערכת טלפונית?:
@chocolate
מרכז הקווים זה ריסיילר של קליקול.הם לא חברה עצמאית?
גם בלי לדעת עליהם כלום, מספיק לראות את הממשק
זה בדיוק כמו של קליקול, רק השם למעלה שונה.